pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?

pe la sfarsitul lui martie mi-am inceput viata sexuala...de atunci starea mea s-a schimbat..sunt mai tot timpul obosita, uneori ametesc si ma doare capul, am sanii mai umflati si ma dor..dar atunci am folosit prezervativ si in ultimele 2 luni am avut ciclu menstrual la timp, doar k m a durut spatele si burta mai rau ca de obicei si a tinut cu 1-2 zile mai putin(inainte dura 5-6 zile, iar in ultimele 2 luni au fost 3-4 zile)..am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative.problema e de vreo 3 sapt mi se pare k am abdomenul inferior mai umflat..ar putea fi sarcina?sau ce altceva ar putea fi...
24 comentarii

buna. sincer nu vreau sa t sperii, dar eu am avut aceleasi stari si ooops!eram insarcinata.am zis la fel k si u :nu s poate sa fiu am avut mentruatzie nu chiar la fel d normala ca si normal dar am avut.am fakt un test si la fel negativ. am fost fff happy k era negativ da' nu a trekt mult timp si am avut surpriza.t sfatuiesc sa mergi la medic pt k eu aveam starea u si incerkm sa-mi impum sa cred k nu sunt insarcinata.nu t supi k t intreb dar ktzi ani ai?mult succes.poop

21...si miercuri am programare pt o ecografie...am fos la o consultatie la ginecolog si mi a zs sa fac o ecografie... nu a avut cum sa si dea seama daca snt insarcinata de la o simpla consultatie, desi am uterul un pic ciudat.., dar mi-a zs k daca am avut menstruatie de 2 ori de atunci nu prea ar avea cum sa fie sarcina.sper sa nu fie...iar despre ameteli si dureri de cap am mai avut probleme de astea vara trecuta...am lipsa de calciu...si probabil k si anemie...inca mai sper sa fie orice altcea in afara de sarcina..

multzi inainte!c pot sa-tzi zic?!sper sa nu fii insarcinata pt k stiu km e:((si sincer e km naspa mai ales knd nu esti pregatita pt asta, iar eu nu eram din nici un punct de vedere pregatita.tzi-am zis si yo am avut 2 mentruatzii normale...asa km a zis dr nu ai km sa stii numa dak faci o eco.eu m-am simtzit fff rau aveam ametzeli, stari de lesin, nu ma puteam duce singura p str pt k riskm sa kd, ma durea fff tare stomacul si imi era rau d la oric papam, dar cea mai tare faza era k aveam pofte, c vedeam imi trebuia si am inceput sa nu m-ai im plak unele chestii dupa kr altadata muream.itzi mai zic cva pr meu simtzea cva ciudat d fiekr data knd faceam dragoste si imi tot zicea k park e cva inauntru si k ii da o senzatzie fff faina.potzi sa-l intrebi si u p pr u dak simte cva.da' noah...asta e.orikm si oric s-ar intampla decizia e a u orikr ar fi diagnosticul.succes!dak esti dragutza si potzi sa pui si sa stiu si km esti dupa eco:)poop

eu nu m am simtit chiar asa naspa...doar cum vreo 4 sapt ma simteam mai rau..acum sunt doar obosita dar poate are vreo treaba si stresul..doar de cateva ori am ametit, dar nu sa cad din picioare sa lesin.greata nu stiu sigur ce sa zic.nu am vomat deloc..ma durea stomacul si aveam o stare de rau..dar in perioada aia incepuse sa fie mai cald afara pana si sa beau foaaarteee mult nes...si am avut si o alimentatie dezechilibrata.in ultimul an mi s-a modificat destul de mutl corpul...eram mai plinuta inainte iar acum pot zice k arat kt de kt ok..desi nu am tinut nici o cura speciala.doar k pur si simplu mancam mai putin dekt de obicei iar seara mancam doar fructe...in ultimele luni am mai pus ceva pe mine, dar nu pt k aveam pofte, ci pentru k am inceput sa mananc si seara pt k lumea imi zicea k par cam anemica...acum nu stiu ce sa zic..pr meu nu mi a zs sa fi observat ceva nou.si sper k abdomenul umflat sa fie doar din cauza mancarii...tu in a 2a luna ai obseravt ceva schimbat la abdomenul tau?..mie dupa o luna mi s a parut k s-a marit un pic..dar nu e uniform... e mai umflat in partea dreapta...de sub operatia de apendicita in jos..sper sa vina ziua de miercuri mai repede...te tin la curent..poop

singura diferentza la burtik kr d obicei dimi yo nu am burtik asa mare na km seara k si u incerc sa pap kt mai putzin, era mai maricik dkt d obicei si imi parea k era km rotunda iar sanii erau mai mari si nu mai suportam sa port nimic f mulat c sa mai zic d sutien.ma duream d simtzeam k mor.eu nu vomitam tot timpul doar k imi era rau d la oric uneori chiar si d la mirosul d mancare kr altadata o adoram.poate sa fie si stresul, eu una knd sunt stresata uneori mananc fff mult, iar d kfea sincer itzi zic am baut si yo si stiu c inseamna sa tremuri, sa ametesti si sa-tzi fie rau k ai baut prea multa:P.orikm n mai auzim.poop

princess_daiana, la cat timp dupa contact ai facut testul de sarcina care a iesit negativ? Si l-ai facut dimineata, cu prima urina?

si eu mi am facut 2 teste care ambele au iesit negative..primul l-am facut km dupa o luna, iar al doilea la vreo 3 sapt dupa primul...nu le-am facut dimineata..erau tipuri de test diferite..la primut test zicea k poate fi facut oricand dar k e bine sa l faci dimineata(desi nu e obligatoriu).iar la al 2ea(test barza) zicea k are acelasi efect in orice moment al zilei..trebuie sa treaca cel putin 2 sapt de la contact k sa ti faci testul

sincer?nu mai stiu la kt timp am fakt testul.km la 2 sapt km asa.orikm knd mi s-a knfirmat aveam 7-8 sapt.nu e neaparat k prima urina.doar k e mai sigur

dak l-ai fakt dupa o luna e km sigur k nu esti insarcinata.e km adev c itzi "spune" testul numai dupa 3 sapt.deci la mn nu avea km sa-mi arate

Yonny, nu ai cum sa fii insarcinata. Dar daca esti stresata rau, poti sa mergi sa faci o analiza de sange, beta HCG ii spune, detecteaza hormonul de sarcina de la 7-8 zile. Deci tie ti-ar spune sigur. Dar nu ai de ce sa-ti faci griji.

sper.asta vreau si eu sa cred...doar k ma ingrijoreaza "burtica"..si faptul k am uterul un pic"ciudat"ce-o fi insemnand asta nu stiu...sper sa fie orice altceva.miercuri aflu..

stai linistita.faza k uterul poate si si altcva. d ex vara-mea are uterul fff ciudat nush km sa-tzi explic in fine are o forma ciudata a zis si medicul.doar atar sa ai grija d u sa nu racesti k eu am avut probleme k raceala la ovare si e destul d naspa din punctul meu d vedere.iar burtik poate si d la o balonare eu si am mai auzit multe fete k inainte d mentratzie suntem balonate si avem burtik un piktz mai mare asak.las k suntem frum si k un piktz d burtik:))

:)...sincer as prefera sa am 100 de kg decat un bebe in perioada asta.

princess_daiana, dar sanii ce modificari au suferit in a 2a luna?in afara k sunt mai umflati si mai drurerosi?

atat.doar imi erau umflatzi si ma dureau fff tare.

ar putea fi asa si din cauza k n -am mai facut dragoste cu pr meu in ultimele 2 sapt?knd am avut cm si knd faceam dragoste cu pr meu nu mai erau umflati..

sanii itzi pot fi umflatzi si din cauza dereglarilor hormonale, iar durere dak tre sa itzi vina:D

poi nu ma dor prea rau...si nici intotdeauna.trebuie sa-mi vina peste vreo 14 zile...si colegele mele de camera(stau la camin) au dureri de sani cu vreo sapt inainte sa le vina..

nush c sa zic:(dar sincer itzi zic parerea mea e k nu esti insarcinata.testul d sarcina are o probabilitate d adevar ffff mare si mai ales dak ai fakt dupa o luna e sigur k e negativ.dar k sa fii u sigura inceark si fa unu azi si dak e negativ.stii si u rasp la intrebare.parerea mea

nu stiu ce sa zic nici eu...sunt prea stresata din cauza asta si cred k exagerez totul.dar sa am un bebe acum ar insemna sa renunt la facultate.kt de ghinionista ar trebuisa fiu k sa fiu insarcinata dupa ce 2 teste mi au aratat negativ si am avut si mentruatie care mi a venit la timp..merci pt sfaturi si pentru informatii..

si inca ceva...ai zis k si u ai avut mentruatie dar nu la fel de normala...asta ce inseamna...si kte luni ?..

adik nu imi krgea asa mult k si d obicei

si la mine ultima oara a fost mai putin, si cu foarte multe cheaguri, dar luasem cu cateva zile inainte ceva ce zicea k provoaca tulburari ale sangerarii si cred k si din cauza asta abia puteam sta in picioare de durere de burta si de spate..oricum mi am mai facut si azi un test si tot negativ a iesit, deci.acum trebuie doar sa sper sa nu descopar ca am ceva mai grav miercuri la ecografie..merci mult pentru informatii.. m am mai linistit acum..si multa sanatate...o sa te mai anunt ce a iesit la ecografie;)

am fost la ecografie si nu mi-a gasit nimic.a zs k uterul are peretii perfect conturati...deci nu sunt insarcinata..desi e mai maricel uterul...pur si simplu asa e el.problema trebuie sa fie altundeva.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 4am ramas insarcinata
- 4poti ramane insarcinata fara sa fii dezvirginata?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 3sunt insarcinata?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 2insarcinata?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 3Pot fi gravida ?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 0Insarcinata?
- 2vine bebe?
- 2Insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: