sex neprotejat

25-02-2018
alil
Nu este medic/terapeut
alil
Buna seara! Am o intrebare. Azi am intretinut relații intime cu iubitul meu. Am făcut neprotejat nu a ejaculat in mine. După câteva ore am facut din nou sex neprotejat. Nu a ejaculat in mine nici de data asta. Întrebarea mea este daca e posibil sa raman însărcinată. Înainte de a face a doua oară el a mers la toaletă și a facut si baie. Sunt sanse sa raman însărcinată?
7 comentarii
1
25-02-2018, ora 19:36
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Raspunsul scurt este: Da. Doar abstinenta are sanse zero de sarcina! Pana si prezervativul are sansa de esec. Mica, ce e drept, dar exista.

Recomand educarea sexuala din surse competente inainte de a relua activitatea sexuala.
1
25-02-2018, ora 19:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna seara

Care este motivul pentru care nu utilizati masuri contraceptive? Stiti vorba acee populara: ”cine se joaca cu focul se va arde”?
Da, exista risc de sarcina caci lichidul care iese din penis in timpul excitatiei si a actului sexual contine spermatozoizi si indiferent daca se urineaza sau se spala ramane sperma pe traiectul penian, ceea ce iar aduce risc de sarcina.
Educatia sexuala din surse autientice, profesioniste, va poate scuti de situatii neplacute: sarcina, boli, etc.
Intrebarile puse pe forumuri, ”dupa aceea”, nu tin loc de contraceptie sexuala si nici de test de sarcina.

Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
28-03-2018, ora 10:22
Alinuzza
Nu este medic/terapeut
Alinuzza
Bun!Dupa 4 luni de la nastere este posibil sa ramai insarcinata daca nu ejaculeaza in tine ci afara?Luna asta mia intarziat 7 zile si mentionez ca saptamana trecutaa am avut dureri insuportabile de burta si spate.Care sa fie cauza?
1
28-03-2018, ora 17:31
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua,
Da, este posibil. Mergeti la un control medical si vedeti care este problema, poate sa fie si o complicatie aparuta dupa nastere.
0
29-03-2018, ora 15:05
Alinuzza
Nu este medic/terapeut
Alinuzza
Si daca ar fi o complicatie asta ar putea fi cauza intarzierii menstruatiei?Vreau sa va zic ca, atunci cand am nascut placenta nu iesea afara si a trebuit sa mi-o scoata manual adica cu mana a tras-o din mine, si dupa nici macar nu ma curatat inauntru.Este bosibil sa fi ramas inauntru vre-o bucata de placenta si asta sa fie cauza intarzierii menstruatiei?Mentionez ca dupa nastere cat am stat internata nu mi-a facut deloc nici un control.
0
29-03-2018, ora 16:39
Psihologie, Bucuresti
Nu putem spune care este situatia prin intermediul internetului. Va recomand sa mergeti la un control medical si eventual sa faceti si analize specifice. Repede!
0
01-04-2018, ora 23:46
Alinuzza
Nu este medic/terapeut
Alinuzza
Mai am o intrebare am observat ca de 2 zile secretia care este normal alba de 2 zile am observat ca e putin maro!Din ce cauza?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •