sex neprotejat
Buna seara! Am o intrebare. Azi am intretinut relații intime cu iubitul meu. Am făcut neprotejat nu a ejaculat in mine. După câteva ore am facut din nou sex neprotejat. Nu a ejaculat in mine nici de data asta. Întrebarea mea este daca e posibil sa raman însărcinată. Înainte de a face a doua oară el a mers la toaletă și a facut si baie. Sunt sanse sa raman însărcinată?
7 comentarii
Raspunsul scurt este: Da. Doar abstinenta are sanse zero de sarcina! Pana si prezervativul are sansa de esec. Mica, ce e drept, dar exista.
Recomand educarea sexuala din surse competente inainte de a relua activitatea sexuala.
Recomand educarea sexuala din surse competente inainte de a relua activitatea sexuala.
Buna seara
Care este motivul pentru care nu utilizati masuri contraceptive? Stiti vorba acee populara: ”cine se joaca cu focul se va arde”?
Da, exista risc de sarcina caci lichidul care iese din penis in timpul excitatiei si a actului sexual contine spermatozoizi si indiferent daca se urineaza sau se spala ramane sperma pe traiectul penian, ceea ce iar aduce risc de sarcina.
Educatia sexuala din surse autientice, profesioniste, va poate scuti de situatii neplacute: sarcina, boli, etc.
Intrebarile puse pe forumuri, ”dupa aceea”, nu tin loc de contraceptie sexuala si nici de test de sarcina.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Care este motivul pentru care nu utilizati masuri contraceptive? Stiti vorba acee populara: ”cine se joaca cu focul se va arde”?
Da, exista risc de sarcina caci lichidul care iese din penis in timpul excitatiei si a actului sexual contine spermatozoizi si indiferent daca se urineaza sau se spala ramane sperma pe traiectul penian, ceea ce iar aduce risc de sarcina.
Educatia sexuala din surse autientice, profesioniste, va poate scuti de situatii neplacute: sarcina, boli, etc.
Intrebarile puse pe forumuri, ”dupa aceea”, nu tin loc de contraceptie sexuala si nici de test de sarcina.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Bun!Dupa 4 luni de la nastere este posibil sa ramai insarcinata daca nu ejaculeaza in tine ci afara?Luna asta mia intarziat 7 zile si mentionez ca saptamana trecutaa am avut dureri insuportabile de burta si spate.Care sa fie cauza?
Buna ziua,
Da, este posibil. Mergeti la un control medical si vedeti care este problema, poate sa fie si o complicatie aparuta dupa nastere.
Da, este posibil. Mergeti la un control medical si vedeti care este problema, poate sa fie si o complicatie aparuta dupa nastere.
Si daca ar fi o complicatie asta ar putea fi cauza intarzierii menstruatiei?Vreau sa va zic ca, atunci cand am nascut placenta nu iesea afara si a trebuit sa mi-o scoata manual adica cu mana a tras-o din mine, si dupa nici macar nu ma curatat inauntru.Este bosibil sa fi ramas inauntru vre-o bucata de placenta si asta sa fie cauza intarzierii menstruatiei?Mentionez ca dupa nastere cat am stat internata nu mi-a facut deloc nici un control.
Nu putem spune care este situatia prin intermediul internetului. Va recomand sa mergeti la un control medical si eventual sa faceti si analize specifice. Repede!
Mai am o intrebare am observat ca de 2 zile secretia care este normal alba de 2 zile am observat ca e putin maro!Din ce cauza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 7pot fi insarcinata?
- 7prea mult stres ajutor
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 2sunt insarcinata?
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4posibilitate de sarcina?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 5e posibila o sarcina?
- 2As putea fi insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 2Poate fi o sarcina?
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? metoda coitus interruptus
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: