Iau capsula de slabit de 4 zile si nu pot sa dorm

45 comentarii 1 2
0
13-05-2009, ora 20:45
julieta20
Nu este medic/terapeut
julieta20
buna fetelor, si eu sunt entuziasmata de aceste capsule, chia daca nu mi e foame, un iaurt sau o banana tot maninc.iau si calciu pentru ca la inceput aveam toate simtomele negative avute de voi.acu mi e bn dar voi stiti ca in mai multe tari e interzisa si ca contin amfetamina? cititi despre acest drog nu e tocmai bun.si eu iau cu buna stiinta dar pe voi va sfatuiesc sa va informati bn inainte de a le lua. va pup
.
0
19-05-2009, ora 20:58
theUninvited
Nu este medic/terapeut
theUninvited
ma scuzati ca nu este un raspuns la intrebare dar sa imi dea cineva un mail - de unde iau aceste pastile ! va rog !!! URGENT. am 1.93 si 19 ani si am 93 kg ! e prea mult ! trebuie sa slabesc imediat !! ms anticipat
0
28-05-2009, ora 10:24
tonya
Nu este medic/terapeut
tonya
va salut sint noua am inceput si eu cu capsula de 3 zile am 1, 57 si 66 kg m-am speriat cind am citit dar am vazut cum o prietena a dat jos intr-o luna 9 kg si m-am hotarit sa incep si eu simtomele de uscaciunea gurii , multa apa , nu ametesc nu ma doare nimic si dorm toata noaptea ce sa va spun organismul difera de la om la om trebuie sa sti daca rezisti daca esti sanatoasa ok trebuie sa mininci putin de mule ori inainte sa mininci bea o cana de apa va salut si multa bafta
0
19-08-2009, ora 07:14
ela11
Nu este medic/terapeut
ela11
am luat capsula de slabit intr-un an de zile in trei transe a cate 3 saptamani si am slabit 25 de kg fara nici un efect secundat. Mentionez ca am fost la doctor si mi-am facut analizele in aceasta perioada de 3 ori. Nu am intalnit pe nimeni personal care sa fi avut probleme generate de aceste pastile...
0
13-09-2009, ora 10:17
achim liliana
Nu este medic/terapeut
achim liliana
Halo Giorgiana si eu am aproape 39 de ani sigur ca ori si care persoana care depaseste o anumita greutate nu se simte bine si asa am ajuns si eu la aceasta capsula asta a fost anul trecut in julie Am slabit in jur de 18 kg dar ce vreau sa spun e ca dupa 3 luni miam facut toate analizele si au iesit ff bune o austriaca care a auzit le ia si ea a slabit si ea 15 kg mam ingrijorat pt ca ea lea luat 6 luni si acum lea vrut din nou am intrebato cum se simta si ea zice ca a fost la medic si este totul super bine Eu ce sa zic de 3 sapt. am inceput din nou am dat 4 kg jos dupa ce in perioada de pauza am luat 6 kg ma simt si eu agitata de la elu dar sint singurele care sint eficiente si pot spune ca totusi sinc cu 12 kg mai usoara plus cele 4 din aceste 3 sapt numi bine
0
16-09-2009, ora 08:27
cobaiulgabriela
Nu este medic/terapeut
cobaiulgabriela
Buna fetelor! Am inceput sa iau capsula de slabit din 10 sept., pt. ca in ciuda zvonurilor teribile despre ea, am ajuns la concluzia ca trebuie sa incerc pe propria piele, de aceea hai sa vedem ce se intampla cu cobaiul de mine. De 6 luni ma chinui cu slabitul si nu am dat jos nici un gram. Mai mult, cum nu mai controlez caloriile" la sange ", cum urca si cantarul...
Spre bucuria mea am inceput cu 74 kg si dupa 5 zile am 72. Candva aveam 52 kg, nici nu vreau sa ma gandesc...
Pot sa va spun ca in astea 5 zile n-am avut nici un simptom, nici ameteli, nici transpiratie, nici agitatie (ba chiar mi-ar prii un stimulant, caci am bebe de 1 an si 10 luni care ma seaca...), doar o enervanta constipatie.
Am uitat sa va spun ca aceste capsule ale mele sunt de la Arpfarm, ca vad ca sunt o multime de chestii pe piata. Din 5 in 5 zile ma voi cantari si va tin la curent. Ce pot sa va spun cu certitudine e ca ne taie pofta de mancare, si cred ca exact asta ne trebuie practic tuturor. Va pupa cobaiul! Sper sa ma retransform in soricica.
0
22-09-2009, ora 02:56
laka
Nu este medic/terapeut
laka
E 2.54 si nu pot sa dorm. Si e prima zi cand am luat capsula asta... Mi-a fost si usor rau mai devreme, dar nu cat sa nu-mi fac treburile obisnuite... Ma ingroziti cu comentariile voastre... Oare de ce se vinde liber daca produce la atata lume efecte secundare??? Nu stiu ce sa fac, sa continui sau sa renunt?
0
27-09-2009, ora 12:36
cobaiulgabriela
Nu este medic/terapeut
cobaiulgabriela
Buna fetelor, am fost in perioada aceea, specific feminina, a lunii, cand nu avem voie sa luam capsula. Nu stiu de ce, dar de 3 zile de cand o iau din nou, vad ca nu mai are acelasi efect. Seara pe la 7-8 ma loveste foamea, nu crunta, dar suficient cat sa ma gandesc la mancarea din frigider. Un lucru e clar: daca mancam, nu slabim.
Oricum, nu sunt grozav de entuziasmata. In 10 sept. aveam 74, iar acum, 72. E adevarat ca nu fac deloc exercitiu fizic si in ultimul timp cu tot cu pastila, mi-a cam revenit pofta de mancare.
A mai patit cineva chestia asta?
Va mai tin la curent!
0
27-09-2009, ora 13:05
laka
Nu este medic/terapeut
laka
Eu nu am mai avut insomnii. Nu mananc prea mult, iar dulce nu pot pune in gura. In cca 1 saptamana am slabit cam 1.5 kg... Orcium mi-e groaznic de sete. Mi se usuca nu numai gura ci si gatul. La mine asta e un efect secundar pe care ma bucur ca mi l-a provocat - nu beam nici un pahar de apa pe zi inainte(uitam).
Astept sa se mai duca fructele astea si o sa o asociez cu un regim de la nutritionista la care am fost anul trecut cu care am slabit 10 kg fara sa le mai pun la loc. In fine am mai pus 2, le-am mai dat jos, iar le-am pus... cert e ca am slabit ceva si credeti-ma mancam pe saturate. Singura problema era ca nu aveam voie decat 250g de fructe la 10 si la 4 si aparusera pepenii... Si nu avem voie mai mult. Asa ca am renuntat...
0
02-03-2010, ora 09:09
diabolica 82
Nu este medic/terapeut
diabolica 82
buna, eu sunt noua pe acest forum, am inceput sa iau si eu capsula de slabit mai intai mi-am luat o folie (in cazul in care nu ma simt bn sa nu platesc o cutie de pomana)sunt la ziua 4 si nu mi s a intamplat nimic grav, doar seara am avut fffff putin frisoane dar nu stiu daca era de la ele sau ca imi era mie un pic frig (nu au tinut mai mult de un minut).in rest nu am avut nimic altceva.diminiatza imi beau cafea si nu consum alcool deloc, nu am pofta de mancare del;oc, daca ar fi dupa mn nu as manca nimic dar sunt constienta ca nu e bn si ca tre s amananc si eu cate ceva.lumea deja vede ca am slabit simt si eu asta dar nu mam cantarit.nu vam zis greutatea mea am 65 de kg si 1.63, am ramas cu kg in plus de la nasterea care am luat 24 kg, am avut 74 si am ajuns pana la 65 fara sa fac nimic asa pur si simplu am slabit in timp, am nascut acum un an si 8 luni, si am considerat ca am slabit p[re putin.si acum as vrea sa ajung macar la 55.va tin la curent cat o sa slabesc.scuzati-mi scrisul.
0
02-03-2010, ora 13:46
annka
Nu este medic/terapeut
annka
Buna tuturor!iIau si eu aceste medicamente miraculoase de aproape un an si ceva, si vreau sa spun ca sunt cu adevarat miraculoase, m-au ajutat sa dau jos 20 kg si sunt f, fericita!!!E adevarat ca mi-a fost f.greu deoarece aveau reactii adverse si chiar mi-a fost f, rau de la ele, imi era in permanenta sete ingrozitor, aveam insomnii, stari nervoase, etc...dar toate acestea au incetat dupa o luna.Nu mancam aproape nimic toata ziua si ma simteam ok, pt ca nici foame nu imi era! Vreau sa zic, ca nici pauza nu am facut chiar 6 luni, pt ca dupa cate saptamani cand am incetat sa le iau, mi-a revenit apetitul intr-un mod infricosator si puneam kg vazand cu ochii.Acum le iau, dar nu chiuar in fiecare zi, la 2-3 zile o pastila, si ceea ce ma ingrijoreaza este ca nu mai am de unde sa le cumpar, la mine in oras a fost interzisa comercializarea lor, ma poate ajuta cineva cu o informatie ?De unde le pot cumpara, si la ce pret?Va multumesc fetelor si va doresc sa fiti mereu sanatoase si frumoase! -* pa pa

(*modificat de administrator)
0
04-03-2010, ora 16:51
diabolica 82
Nu este medic/terapeut
diabolica 82
am luat 5 capsule pana acum adica una pe zi, azi trebuia s ao iau pe a 6 a dar nu am mai luato pt ca am avut ceva ca o scurgere cu firicele de sange, sincer imi est efrica sa mai iau...nu stiu daca este de la capsula sau nu?pana acum nu am avut nici un efect secundar decata atat?a mai patit careva asa ceva?de slabit am slabit dar nu stiu cat...se vede...in rest ma simt fff bn.nu stiu ce sa fac daca s amai iau sau nu ?dar cred ca o s ama opresc aici sa nu patesc ceva mai rau.va poop si spor la slabit
0
05-03-2010, ora 19:37
diabolica 82
Nu este medic/terapeut
diabolica 82
dupa cum v-am zis in mesajul de mai sus, am renuntat la capsule au trecut 2 zile si eu nu mai am pofta de mancare.sete imi este dar nu asa de mare si inca imi este gatul uscat.pot s azic ca beau apa si mai beau si ceai de crusin si unul figura1 astea asa in loc de apa.o s ava tin la curent cat o s aslabesc.poop
0
12-03-2010, ora 11:56
roxana_2008
Nu este medic/terapeut
roxana_2008
pt nadinoasa.da sora mea la fel ca si tine se plange ca senzatia de foame nu ii este estompata la fel ca si la restul persoanelor.nu este prea multumita de pastila dar eu cred ca din cauza ca nu are somnul regulat (pierde noptile nedormind)si dimineata la ea este ora 12 si poate ca si din cauza ca a incercat o gramada de regime de slabit corpul nu raspunde asa de bine dar consider ca daca nu iti este rau de la ele continua sa le iei pt ca orce regin trebuie tinut peste o sap sau doua ca sa dea rezultate.bafta
0
14-04-2012, ora 21:29
Michela.mihaela87
Nu este medic/terapeut
Michela.mihaela87
Buna fetelor si eu inceput sa ia astazi capsula de slabit nu am avut nimik decat putina sete si a inceput sa ma ia durerea de gat e normal ???
Adaugă un comentariu / răspuns
45 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  • Medicamentele pe bază de plante nu sunt o soluție împotriva obezității
  •