Am nevoie de un sfat! am inceput sa nu mai dorm mai deloc seara

02-03-2021
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua!Nu stiu de unde sa incep, de vreo trei ani de zile starea mea s-a inrautatit.Am luat o perioada tratament de la medicul la care am fost(antidepresive) si nu stiu de aproximativ trei ani de zile am inceput sa nu mai dorm mai deloc seara si asta ma sperie cel mai tare.Sa fie o forma de insomnie?De la somnul prost, ma simt tot timpul lipsit de energie si n-am pofta de mancare problema este ca n-am posibilitatea sa mai merg alt medic.Nu-mi ramane decat sa consult un psiholog dar nu stiu daca este bun la ceva.Ce este mai grav este ca sunt si jignit de cei de acasa deci n-am sustinere pentru a merge la medic.Si de aceea vreau sa va intreb sa nu-i ascult si sa merg la medic sau sa merg la psiholog.Repet sunt jignit abuziv de propria familie deci n-am sustinere.Multumesc.
4 comentarii
1
02-03-2021, ora 17:43
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Deasemenea de multe ori cand incerc sa vorbesc cu ei sunt jignit si nici nu sunt luat in seama.De aceea am nevoie de un sfat poate primesc un raspuns chiar de la un psiholog.
1
03-03-2021, ora 16:03
360
Nu este medic/terapeut
360
spune-le celor din familie, ca dr a vorbit cu tine sa-i chemi la o conversatie. dar inainte de asta pregatesti terenul si ii spui dr-ului ca vrei sa vorbeasca cu familia ta, sa le explice ca depresia nu este pt tantalai, ci pt ca sunt anumite probleme de chimie in structura creierului.

legat de insomnie, as fi si eu interesat de un raspuns al unui dr.
1
04-03-2021, ora 05:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la psihiatru sa va dea tratament fara sa mai spuneti familiei. Nu trebuie sa va justificati in fata nimanui ca aveti grija de sanatatea dv.
In paralel faceti si psihoterapie daca se poate. Dar tratamentul este de baza.
0
15-03-2021, ora 11:39
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Clara are dreptate daca numai insomnie aveti cere medicului 15mg de Mirzaten o sa ai cosmaruri da dormi 10 ore si o sa ai si pofta de mancare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  • 2Breathe - dispozitivul care îți îmbunătățește somnul
  • Tratamentul cu melatonină este eficient în insomnie?
  • Câteva sfaturi pentru insomniaci
  •