Mancarimi de piele si insomnii
Buna ziua,
Mi se intampla seara cand sunt obosit (invat mai mult) sa nu pot dormi si sa am niste mancarimi ingrozitoare de piele in urma carora ma aleg cu niste pete rosii si umflaturi care imi trec cam intr-o ora daca nu ma ating de ele. Daca se intampla sa adorm apoi ma trezesz cam intr-o ora doua si povestea se repeta, ba chiar uneori se intapla sa si am o stare de delir. Mai am problema cu mancarimile si ziua, dar nu e de asa o mare amploare.
Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi ce as putea sa am si cui as putea sa ma adresez, o fi grav?
Momentan ma aflu in Timisoara.
Multumesc!
Mi se intampla seara cand sunt obosit (invat mai mult) sa nu pot dormi si sa am niste mancarimi ingrozitoare de piele in urma carora ma aleg cu niste pete rosii si umflaturi care imi trec cam intr-o ora daca nu ma ating de ele. Daca se intampla sa adorm apoi ma trezesz cam intr-o ora doua si povestea se repeta, ba chiar uneori se intapla sa si am o stare de delir. Mai am problema cu mancarimile si ziua, dar nu e de asa o mare amploare.
Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi ce as putea sa am si cui as putea sa ma adresez, o fi grav?
Momentan ma aflu in Timisoara.
Multumesc!
7 comentarii
Mergeti intai la dermatolog, apoi cu rezultatul de aici la psihiatru. Cel mai probabil ceea ce vi se intampla este pe sistem nervos, dar e bine sa excludem intai o afectiune dermatologica.
Nu am o problema dermatologica caci am fost la un cunsult dermatologic recent in vedere obtinerii unei adeverinte pentru bazinul de innot, plus ca problemele respesctive le am doar atunci cand sunt obosit. Ma gandesc sa merg la psihiatru, dar nu stiu unde sa ma adresez, am tot citit pe internet cate povesti nu prea frumoase cu psihiatri(tone de pastile fara efect) si sunt cam descurajat:(..mi-ati Dvs recomanda un psihiatru bun? Multumesc din suflet ca va interesati de problemele mele.
Daca vii in Bucuresti, te pot vedea eu. Daca nu, sunt medici buni la MedLife in Timisoara.
Buna ziua. Mi-au aparut vreo 3 pete cam la nivelul unde ajunge elasticul de la boxeri in urma unei mancarimi si scarpinari si de cate ori ma scarpin mancarimile apar tot mai intens si nu trec decat daca dau cu after shave. Ce fel de tratament mi-ati recomanda? Va multumesc.
Mancarimile sunt de la alergii, alergiile de la paraziti.
si eu am mancarimi noaptea, daca maninc mancare din comert.
Evitati produsele alergene.
luati produse naturiste pentru deparazitare, Nickworm.
si eu am mancarimi noaptea, daca maninc mancare din comert.
Evitati produsele alergene.
luati produse naturiste pentru deparazitare, Nickworm.
eu adorm cu antihistaminic.
iau 2 de borenar si adorm.
iau 2 de borenar si adorm.
Ai incercat doxepina?
Este singurul antidepresiv somnifer pentru urticarie, mancarimi din ce stiu
Discuta cu medicul
Este singurul antidepresiv somnifer pentru urticarie, mancarimi din ce stiu
Discuta cu medicul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 65Nu pot sa dorm noaptea
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 11ce boala este aceasta?
- 8insomnie cronica
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 4basicute grupate circular, cu mancarimi
- 4va rog ajutor... NU pot sa dorm!
- 5Tratament contra insomniei
- 1nu pot dormi noaptea
- 4Insomnie de 6 luni
- 0iritatii ale pielii fara roseata sau mancarimi
- 0sfaturi depresie severa si insomnie