Insomnii severe. Fobii in public.

14-10-2020
Mario82
Nu este medic/terapeut
Mario82
Buna ziua. Mentionez ca am 37 de ani si de cativa ani ma confrunt cu o anxietate mai severa, cred eu:transpiratii, inrosire la fata cu dureri de cap plus cefalee, "tiuieli in urechea stanga mai tot timpul zilei, frica de a ma intalni cu persoane atat pe steada cat si in spatii restranse, insomnii. Periodic deficit in respiratie. Mentionez ca am incetcat tot felul de tratamente, fie ele naturiste, homeopate, iar acum de 2 luni sub tratament anxiolitic:trittico plus arketis, dar sunt relativ la fel. Noaptea nu pot dormi, daca adorm ma trezesc transpirat. Cineva care ar putea sa ma ajute cu ceva sfaturi utile? Mutumesc si sanatate!
2 comentarii
1
14-10-2020, ora 18:05
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Buna ziua.

Recomand sa mergeti la medicul psihiatru, poate este nevoie de schimbarea schemei de tratament. În paralel puteți face psihoterapie.
0
16-10-2020, ora 04:05
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Tratamentul pe care il iei iti poate agrava hiperhidroza(transpiratia) si durerea de cap(cefaleea)
Consulta alt medic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul