Super Slim si gusa polinodulara
am tot citit sfaturi si pareri pe forum unele bune altele negative as vrea sa stiu daca in cazul meu pot lua pastilele.
super slim sau capsula de slabit este una si aceasi ca sant nelamurita.si chiar as vrea sa incerc am un surplus de 10 kg
super slim sau capsula de slabit este una si aceasi ca sant nelamurita.si chiar as vrea sa incerc am un surplus de 10 kg
4 comentarii
Sincer eu urmez un tratament cu super-slim si am dat jos pana acum 7-8kg.Nu am obs efecte negative, dar nici nu stiu daca reactioneaza la fel si la alte pers.O cunostinta a slasbit doar 3kg cu super-slim intr-o
eu am cantarit 120 de kg. de o luna folosesc capsula de slabit si am dat los 14 kg. dar tzin si un regim alimentar strict si merg si merg de 3 ori pe saptamana la o sala de fortza. nu am observat efecte negative dar mi se usuca putin gura si nu mai am senzatie de foame. la inceput nu am mancat 3 zile aproape deloc dar incepuse sa ma usure stomacul. pe urma am inceput sa mananc cate cva sa fie acolo.la mine da randament aceasta capsula de slabit.
vreau sa slabesc in jur de 15 kg.ce pastila imi recomandati?...help me please
Buna seara
Am comandat shi eu super slim de pe internet la pretul de 40 lei, am shi eu o nedumerire, poate este fals, deoarece iau de vreo 3 sapatamani shi nu simt nici o schimbare, nu ma doare capu, nam greturi, nu ma simt balonat, am pofta de mancare, dorm noapte bine, sunt energic, shi am slabit ft putin cam 2 kg, oricum eu in ultimu timp am consumat mai multe legume shi nu am mai macat seara, ar fi trebuit sa slabesc mai mult, care este explicatia ?
Am comandat shi eu super slim de pe internet la pretul de 40 lei, am shi eu o nedumerire, poate este fals, deoarece iau de vreo 3 sapatamani shi nu simt nici o schimbare, nu ma doare capu, nam greturi, nu ma simt balonat, am pofta de mancare, dorm noapte bine, sunt energic, shi am slabit ft putin cam 2 kg, oricum eu in ultimu timp am consumat mai multe legume shi nu am mai macat seara, ar fi trebuit sa slabesc mai mult, care este explicatia ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4capsula de slabit la gravide
- 85capsula de slabit
- 4capsula de slabit si reactiile sale adverse
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 45Iau capsula de slabit de 4 zile si nu pot sa dorm
- 2capsula de slabit
- 4as dori sa slabesc vreo 10 kg
- 17iau capsula de slabit dar nu are efect
- 1Capsula de slabit
- 4simptome ciudate sper s anu fie vorba despre ceva grav
- 2medicamentele de slabit
- 21puls marit si pusee de tensiune
- 11Caspula de slabit+infometare?? Help
- 13Caspula de slabit+infometare??
- 3mai are efect capsula de slăbit 2016?
- 0Gusa polinodulara
- 3Am 31 de ani si ma chinui de ceva timp sa slăbesc vreo 7-8 kg
Mai multe informații despre: capsula de slabit gusa polinodulara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: