capsula de slabit la gravide
Sunt insarcinata in luna a 3-a. exact in prima luna de sarcina, nestiind ca sunt insarcinata, am luat "capsula de slabit", un medicamnt naturist pentru slabit, nerecomandat gravidelor. (Compozitie: "¢ Nuca koncing (Juglans regia) 18% "¢ Fruct de Garcinia morella 13% "¢ Mere 16% "¢ Kiwi (Actinidia chinensis) 13% "¢ Glucomanani 12% "¢ Extract de radacina de tapinambur (Helianthus tuberosus) 16% "¢ Extract de Dioscorea esculenta 12% Continut in principii active: 100 g. produs contin >200 mg. flavon). Credeti ca mi-a afectat sarcina in vreun fel? Daca da, ce este de facut? Ce teste sa fac?
Va multumesc
Va multumesc
4 comentarii
Nu !! caci, atunci cand ai aflat ca esi insarcinata, te-ai oprit !Multe femei sunt sub tratamente alopate, (mai periculoase ptr. embrion decat cele naturiste) iar atunci cand afla de sarcina, cu acordul medicului, suprima/reduc medicatia si totul este in regula.N-ai motive de ingrijorare -sarcina a evoluat pana acum fara sa apara probleme !
Am inceput sa iau capsula de slabit de o saptamana.Nu prea am fost atenta la simptome, pana ieri, cand senzatiile de gheara in gat, sufocare si o strangere a stomacului extrem de neplacuta, ca de corset, m-a determinat sa citesc mai multe despre aceasta mica pastila " naturala". Durerile menstruale s-au declansat cu 5 zile inainte de termen, iar durerile, aseara au fost cele mai cumplite din viata mea. Pana sa citesc efectele pe forumul acesta, am gandit, stresul, fibroamele mele, iar lipsa somnului de noapte, am incercat sa o explic prin oboseala excesiva. Am luat pastila azi dimineata si este pranzul, senzatia de sufocare nu-mi trece, stomacul e strans.De slabit, am slabit rapid, vreo 2 kg, dar eu nu am putut bea de o saptamana decat lichide si cereale, stafide, lucruri usoare, fara o dorinta deosebita de a inghiti ceva. Azi ma opresc. Vreau sa mai traiesc. Ce sa zic? Recomandari maxime, efecte strict individuale.
buna fetelor,
si eu am luat capsula de slabit si intradevar am avut niste reactii adverse dar din fericire nu au continuat si asa ca am luat in continuare capsula si sincer sunt multumita.dar am vazut la stiri ca poate avea efecte secundare foarte grave, sa ajuns pana la hemoragii interne.Nu stiu ce sa fac, as mai lua in continuare dar parca mi-e frica.
voi ce ziceti?
si eu am luat capsula de slabit si intradevar am avut niste reactii adverse dar din fericire nu au continuat si asa ca am luat in continuare capsula si sincer sunt multumita.dar am vazut la stiri ca poate avea efecte secundare foarte grave, sa ajuns pana la hemoragii interne.Nu stiu ce sa fac, as mai lua in continuare dar parca mi-e frica.
voi ce ziceti?
Salut. Sunt si eu in a 9-a sapt de sarcina, si am luat timp de 10zile aceasta capsula, in prima luna a sarcinii.
Am intrat pe forumul site-ului respectiv si se vehiculeaza cum ca n-ar fi tocmai naturala, ba chiar din contra foarte nociva.
Sunt din Timisoara si am achizitionat-o de la "Dr Andrei" care da sfaturi pe forumul site-lui.
E un baietandru din Timisoara(singurul importator si distribuitor din tara-asa sustine dumnealui), care nu stiu daca e in masura sau e dornic sa dea sfaturi si informatii reale vis-a -vis de efectele secundare a capsulei.
Mie mi-e foarte frica si medicul meu ginecolog a zis ca toate chinezismele astea de slabit nu sunt facute sub "control" riguros.
Am intrat pe forumul site-ului respectiv si se vehiculeaza cum ca n-ar fi tocmai naturala, ba chiar din contra foarte nociva.
Sunt din Timisoara si am achizitionat-o de la "Dr Andrei" care da sfaturi pe forumul site-lui.
E un baietandru din Timisoara(singurul importator si distribuitor din tara-asa sustine dumnealui), care nu stiu daca e in masura sau e dornic sa dea sfaturi si informatii reale vis-a -vis de efectele secundare a capsulei.
Mie mi-e foarte frica si medicul meu ginecolog a zis ca toate chinezismele astea de slabit nu sunt facute sub "control" riguros.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36e depresiv
- 3medicamentele si sarcina
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 191Dozarea TORCH
- 6Sindrom turner in mozaic si sarcina
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 12radiografie la mana in primul trimestru de sarcina
- 8care sunt simptomele cand o sarcina nu mai evolueaza
- 4Ureaplasma urealyticum in timpul sarcinii
- 3sarcina la 34 ani?
- 7Sarcina sau imaginatia mea?
- 2Lichid pre-ejaculator - sarcina?
- 4sarcina pierduta 21 saptamani
- 0enbrel si metotrexat in sarcina
- 0Triamcinolon injectabil
- 0Indocollyre in prima luna de sarcina
- 1Nitrofurantoină în sarcină!
- 1Sarcina si medicamente pentru candida