ganduri negre
Buna ziua. Povestea mea incepe de la varsta de 17 ani atunci cand fiind intr-o vacanta la Cheia intorcandu-ma acasa am observat pe palma dreapta niste punctulite albe. Atunci am crezut ca sunt bonlav de leucemie, am facut analize acestea demonstrand contrariul. Peste 1 an de zile miau iesit niste hemoroizi ma simpteam balonat ma durea in partea stanga, atunci am banuit ca am cancer la colon, am facut colonoscopie aceasta demonstrand contrariul, acum vreo 2 luni de zile ma durea testiculul drept de asemenea si atunci am banuit ca este cancer testicular. Acum vreo 3 saptamani am facut temperatura, frisoane, voma, am intrat pe internet sa caut ce boli rezulta din aceste simptome. In timp ce cautam pe internet mi-a sarit in ochi limfomul si simptomele lui, de atunci am inceput sa am toate simptomele care le-am citit despre el (am gasit si niste ganglioni putin mariti). Am consultat mai multi medici care au spus ca elimina limfomul din cauze dar eu tot nu am incredere in ei si nici in analizele de sange care le-am facut acum ma gandesc ca singura solutie ar fi biopsia.
Dumneavoastra ce spuneti sufar de ipohondrie sau este posibil sa sufar de o boala grava ? Va multumesc ! Am facut si biopsia la un ganglion limfatic si acum nu am rabdare sa iasa rezultatul, am stari de greata de 1 luna jumate incontinuu, ma gandesc ca singura solutie ar fi sinuciderea.
Dumneavoastra ce spuneti sufar de ipohondrie sau este posibil sa sufar de o boala grava ? Va multumesc ! Am facut si biopsia la un ganglion limfatic si acum nu am rabdare sa iasa rezultatul, am stari de greata de 1 luna jumate incontinuu, ma gandesc ca singura solutie ar fi sinuciderea.
5 comentarii
Vezi ca sunt si pastile din plante pentru greata.
Cu siguranta este ipohondrie ! Greata este o somatizare a anxietatii si depresiei, este un lucru cunoscut ! Mergi urgent la un consult psihiatric, cred ca ti s-a mai spus pana acuma !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ingrijorator??
- 14somn de student
- 4ipohondru sau anxietate
- 5Hipertensiune, ipohondrie sau efecte adverse nebilet
- 9anxietate? La inceput am crezut ca sunt ipohondra
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 1Simptome - Ipohondrie(Hipocondrie) - Stres - Anxietate...nu stiu ce sa mai fac
- 1Ce se intampla cu mine ?
- 14Psihoterapeu/Psiholog sau Psihiatru
- 4Probleme psihice, am nevoie de sfaturi
- 17Ipohondrie sau altceva?
- 2Ipohondrie
- 7Nu știu ce am!!!! Nu mai am chef de nimic...ma gândesc NON stop ca am vreo boala.
- 1Ipohondru (sub orice critica)
- 5Ipohondrie?
- 5Stari de stres si panica exagerate - ipohondrie
Mai multe informații despre: Ipohondria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: