Nu știu ce am!!!! Nu mai am chef de nimic...ma gândesc NON stop ca am vreo boala.
Nici nu știu cum sa încep...Am 39 de ani, 2 copii un soț și ma consider împlinita pe toate planurile. Mai puțin...
La începutul lunii trecute am simțit o durere in piciorul stâng, apoi câteva zile un fel de curentare in cele din urma mi-a amorțiți un pic piciorul și ma durut câteva nopți foarte tare. Am fost la medicul de familie a zis ca mi-am făcut ceva la un nerv. OK...M-am uitat eu pe net și printre multe alte boli era Scleroza Multipla. Citesc acolo despre ce e vorba...după câteva zile ma apuca amețeala. Nu puteam sta in picioare. Doctor de familie. Analize. Ritm cardiac crescut. Mi-a montat un tensiometru 24 de ore. Concluzie. Nu am nimic. Bun...Încep dureri de mâna dreapta încheietura și începe sa îmi tremure un pic mâna. Ma uit pe net același diagnostic SM. Alte simptome ale acestei boli. Încet încet le am pe toate. Ma deranjează ochii la lumina...Săptămâna trecut am pronunțat un cuvânt greșit și de atunci am probleme de vorbire...
Acum am de toate. Picior dureros și amorțit, mâna ma doare o simt grea și tot scap lucruri din mâna. Vedere ciudata, probleme de vorbire. Cu cât ma gândesc mai mult cu atât se accentuează toate simptomele. Dacă reușesc in pic sa îmi iau gândul de la ele parca nu mai e așa de grav.
Nu mai am chef de nimic...ma gândesc NON stop ca am vreo boala.
Știu ca am scris mult...dar mai este cineva in situația mea? Îmi închipui cumva ca am o boala și încep să-mi însușesc simptomele?????
La începutul lunii trecute am simțit o durere in piciorul stâng, apoi câteva zile un fel de curentare in cele din urma mi-a amorțiți un pic piciorul și ma durut câteva nopți foarte tare. Am fost la medicul de familie a zis ca mi-am făcut ceva la un nerv. OK...M-am uitat eu pe net și printre multe alte boli era Scleroza Multipla. Citesc acolo despre ce e vorba...după câteva zile ma apuca amețeala. Nu puteam sta in picioare. Doctor de familie. Analize. Ritm cardiac crescut. Mi-a montat un tensiometru 24 de ore. Concluzie. Nu am nimic. Bun...Încep dureri de mâna dreapta încheietura și începe sa îmi tremure un pic mâna. Ma uit pe net același diagnostic SM. Alte simptome ale acestei boli. Încet încet le am pe toate. Ma deranjează ochii la lumina...Săptămâna trecut am pronunțat un cuvânt greșit și de atunci am probleme de vorbire...
Acum am de toate. Picior dureros și amorțit, mâna ma doare o simt grea și tot scap lucruri din mâna. Vedere ciudata, probleme de vorbire. Cu cât ma gândesc mai mult cu atât se accentuează toate simptomele. Dacă reușesc in pic sa îmi iau gândul de la ele parca nu mai e așa de grav.
Nu mai am chef de nimic...ma gândesc NON stop ca am vreo boala.
Știu ca am scris mult...dar mai este cineva in situația mea? Îmi închipui cumva ca am o boala și încep să-mi însușesc simptomele?????
7 comentarii
Am si eu ceva asemanator, la dvs cum se manifesta problemele de vedere?
Buna ziua. Am zile in care ma deranjează foarte tare lumina de afara in special când soarele este foarte puternic. Intr-o zi efectiv nu puteam sa îmi țin ochii deschiși.
Asta am avut si eu, cel mai bine este sa gasiti un neurolog.
Sensibilitate la sunete sau la zgomot aveti?
Sensibilitate la sunete sau la zgomot aveti?
Nu am astfel de probleme. Dacă nu sunt prea indiscreta...ce diagnostic ați primit?
Absolut deloc nu sunteti.
Am primit 2 diagnosticuri, nevralgie Arnold si sindrom vertiginos.
Am primit 2 diagnosticuri, nevralgie Arnold si sindrom vertiginos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce se intampla cu mine? Va rog sa ma ajutati...
- 1Ce se intampla cu mine ?
- 11Nu mai suport
- 3Anxietate?
- 3Anxietate/ Hipocondrie/ Atacuri de panica
- 8Ipohondrie
- 17Ipohondru sau bolnav?!
- 3Anxietate pe fondul fricii de boala si moarte
- 2Ipohondrie
- 7Anxietate sau altceva?
- 5Tiroida sau anxietate?
- 3Ipohondrie si somatizari
- 2Ipohondrie sau anxietate, ce am?