Ipohondru (sub orice critica)

13-12-2022
Manuel81
Nu este medic/terapeut
Manuel81
Bună ziua,
Am ajuns cu ipohondria și anxietatea la maxim.Cumva starile astea au și un sâmbure de adevăr.Acum 20 ani un atac de panica urat, pe atunci nimeni nu-ti explica ce e un atac de panica sau anxietatea in general, m-am luptat ani de zile cu ea pana sa inteleg ce am.Apoi din păcate acum 3, 5 ani a venit o tromboza la picior, tratata între timp, o forma de covid, la fel...mai urata, o excizia de alunita cu biopsia ok fara probleme, etc.Acum însă am o durere in talpa si picior, etc.Am fost la ortopedie(doi medici diferiti) care au spus ca nu e tromboza ci doar faciita.am fost de panica și la urgenta sa mi confirme ca nu e nimic grav.M a trimis acasă după în consult și atât spunându-mi ca nu i nimic grav doar de la încălțăminte. Problema e ca eu asociez durerea asta cu ceva grav, cu toate ca pare ca piciorul e mai bine.Am de 1 săptămână o stare de anxietate de nu mai pot sa ma gândesc la nimic altceva.Adevarul e ca orice as avea pt.mine și pt cei ca mine care au doar o gândire de genul asta, e la modul ala...fatalist.
1 comentarii
0
13-12-2022, ora 13:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati psihoterapia. Daca nu merge, asociati-o cu medicatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: