Tratament ineficient?
Sunt lipsit de motivatie, emotii, placeri, sufar de ipohondrie anxietate am primit tratament cu cipralex si anxiar, prima saptamana jumatate de anxiar iar dupa unul intreg. A trecut o luna si nu simt schimbari mari decat ca dorm mai bine. In rest simt reactii adverse precum intarzierea ejacularii, lipsa poftei de mancare, n am chef de nimic. Solutii? (Am 21 de ani)
2 comentarii
Buna ziua,
Tratamentul psihiatric nu isi face efectul imediat după ce l-ati inceput. Fiecare organism se acomodează in propriul ritm cu medicatia psihiatrica, putând varia de la 2 saptamani pana la 2-3 luni. Cele mai bune rezultate se obtin in urma imbinarii tratamentului psihiatric cu sedinte de terapie psihologica. Acesta este tratamentul complet. Nu ezitați să apelați la un psiholog clinician sau psihoterapeut care să vă ajute in dificultățile cu care va confruntați.
Tratamentul psihiatric nu isi face efectul imediat după ce l-ati inceput. Fiecare organism se acomodează in propriul ritm cu medicatia psihiatrica, putând varia de la 2 saptamani pana la 2-3 luni. Cele mai bune rezultate se obtin in urma imbinarii tratamentului psihiatric cu sedinte de terapie psihologica. Acesta este tratamentul complet. Nu ezitați să apelați la un psiholog clinician sau psihoterapeut care să vă ajute in dificultățile cu care va confruntați.
Luati legatura cu meficul dv curant pt a reevalua schemă de tratament si faceti si psihoterapie in paralel cu medicatia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ipohondrie?
- 4ipohondru sau anxietate
- 5Hipertensiune, ipohondrie sau efecte adverse nebilet
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 1Ce se intampla cu mine ?
- 22Ajutor va rog ! sufar de ipohondrie?
- 5ganduri negre
- 14Psihoterapeu/Psiholog sau Psihiatru
- 8Ipohondrie
- 9Buna ziua. Imi e frica de boli incurabile, etc :) sunt oarecum ipohondru.
- 5Ajutati-ma, am o frica permanenta de boli
- 3Ipohondrie si somatizari
- 1Ipohondru (sub orice critica)
- 5Ipohondrie?
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
- 3Poate fi altceva decat depresie?
Mai multe informații despre: Ipohondria anhedonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: