Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
in urma cu 3 ani, am suferit o extractie dentara (primul dinte dupa canin), zona s-a vindecat relativ repede dar in zona respectiva mai precis pe partea laterala a gingiei a ramas o cicatrice, o adancitura in gingie de aceeasi culoare cu gingia avand un aspect geografic avand margini bine determinate, aceasta nu sangereaza si ma afecteaza mai mult vizual. Am motive de ingrijorare?
V-a multumesc pentru raspunsuri.
V-a multumesc pentru raspunsuri.
1 comentarii
Aproximativ aceeasi problema o am si eu, diferentele fiind ca la mine este mult mai recenta, aproximativ 2 luni si ca a fost vb despre o carie, nu despre o extractie. In cazul meu adancitura este pe partea interioara a gingiei, si ma deranjeaza si un pic spre gat, se simte la fel ca si in cazul gingiei atunci cand ating cu limba. Am pus pe seama anesteziei toata problema, dar a trecut destul timp si cred ca pana acum s-ar fi vindecat.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme extractie molar minte
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 3extractie cu umflatura
- 3Extractie masea
- 3dureri dupa extractie nerv
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 2operatie de extractie la premolar
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 1Extractie masea monte cu abces
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 2extractie dentara
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 0complicatii dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 2Extracție masea
- 1Extracție masea de minte / dureri insuportabile
- 2Extracție dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: