Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
in urma cu 3 ani, am suferit o extractie dentara (primul dinte dupa canin), zona s-a vindecat relativ repede dar in zona respectiva mai precis pe partea laterala a gingiei a ramas o cicatrice, o adancitura in gingie de aceeasi culoare cu gingia avand un aspect geografic avand margini bine determinate, aceasta nu sangereaza si ma afecteaza mai mult vizual. Am motive de ingrijorare?
V-a multumesc pentru raspunsuri.
V-a multumesc pentru raspunsuri.
1 comentarii
Aproximativ aceeasi problema o am si eu, diferentele fiind ca la mine este mult mai recenta, aproximativ 2 luni si ca a fost vb despre o carie, nu despre o extractie. In cazul meu adancitura este pe partea interioara a gingiei, si ma deranjeaza si un pic spre gat, se simte la fel ca si in cazul gingiei atunci cand ating cu limba. Am pus pe seama anesteziei toata problema, dar a trecut destul timp si cred ca pana acum s-ar fi vindecat.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractia molarului de minte
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 4Durere ciudata masea
- 4Extractie masea - absces dentar
- 4extractie dentara incompleta
- 3aparat dentar, extractie dinti
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 5Probleme dupa extractia unei masele?
- 1Dupa extractie
- 2E normal aşa?
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 2Extracție dinte
- 0Masea de minte
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 3Extractie masele
- 5Abceees pe gingia maselei extrase!
- 2Extractie rest molar - tesut alb
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: