am 20 ani si fumez... fumez cam mult
am 20 d ani, 1.53 m si 41 de kilograme, din pacate fumez si fumez cam mult (ps:cum m-as putea lasa, metode care sa dea randament intr-adevar cunoasteti asa ceva?:). organismul meu nu vrea sub nicio o forma sa asimileze calciul; am un regim alimentar bogat in toate, cu toate astea nu reusesc sa pun macar 200 de grame pe mine; am urmat cure cu vitamine si nimic. spuneti-mi va rog ce alte sugestii mai aveti ca nu mai stiu ce sa ma mai fac, vreau sa ma ingras cu cel putin 4 kilograme. ce sa iau? ce pastile? ce alimente? va rog, help, sunt disperata.. zi de zi imi spun ca sunt foarte slaba:( multumiri anticipate
5 comentarii
Irisa am citit cate ceva si din subiectele tale anterioare.Nu vreau sa ma hazardez in afirmatii dar sfatul meu este sa faci o radiografie pulmonara, un consult endocrinologic si o sa revin cu ceva informatii despre ingrasat dar dupa ce vb cu o prietena care are aceeasi problema.a fost la endocrinolog si i-a dat ceva dar trebuie sa o intreb.Multa sanatate
Exista terapii impotriva fumatului, care te ajuta sa te lasi. Intreaba si tu un medic. Tigarile iti fac foarte rau. Stiu ca este greu sa te lasi, dar nu imposibil, iti doresc mult succes si sanatate !
P.S. nimic nu te va ajuta sa te lasi de fumat decat vointa ta si stapanirea.Nu este imposibil nimic atata timp cat vrei.
prietena mea a luat Peritol si Procor dar nu lua fara sfatul unui medic pt ca pot sa-ti faca rau
nu stiu daca intrebarea ta mai este de actualitate, dar scriu macar pentru altii in situatia ta. si eu slabisem 4 kg intr-o luna si nu reuseam sa mai pun la loc. mai mult, aveam palpitatii, stare de agitatie (dar totusi oboseala in acelasi timp) si iritabilitate. analizele mi-au aratat ca am hipertiroidism, asa ca acum urmez un tratament. hihi, in 3 sapt am pus 400 de grame :) dar e totusi ceva, macar nu ma mai simt aiurea.
eu recomand cateva analize de baza. poti sa te duci la orice clinica (recomand Medlife pentru ca au pe site preturile si iti poti face programare ca sa nu astepti). eu iti recomand sa faci analizele pentru TSH (costa vreo 20 lei parca...). poti sa ceri sa iti faca analizele de baza, cele care includ calciul, magneziul, etc. daca vezi ca ies aiurea (pe buletin iti vor scrie si limitele normale, asa ca vei observa singura daca nu e ok ceva) atunci e bine sa mergi la doctor.
daca tu insa te simti sanatoasa, poate te ajuta supradyne. sunt vitamine mai scumpe, dar fac o pofta de mancare extraordinara, daca iei una pe zi timp de 3 sapt. mai pot sa te ajute medici nutritionisti, care sa iti spuna ce anume sa mananci si ce nu. uneori nu strica ncii celor sanatosi o vizita pe an la nutritionist ;)
eu recomand cateva analize de baza. poti sa te duci la orice clinica (recomand Medlife pentru ca au pe site preturile si iti poti face programare ca sa nu astepti). eu iti recomand sa faci analizele pentru TSH (costa vreo 20 lei parca...). poti sa ceri sa iti faca analizele de baza, cele care includ calciul, magneziul, etc. daca vezi ca ies aiurea (pe buletin iti vor scrie si limitele normale, asa ca vei observa singura daca nu e ok ceva) atunci e bine sa mergi la doctor.
daca tu insa te simti sanatoasa, poate te ajuta supradyne. sunt vitamine mai scumpe, dar fac o pofta de mancare extraordinara, daca iei una pe zi timp de 3 sapt. mai pot sa te ajute medici nutritionisti, care sa iti spuna ce anume sa mananci si ce nu. uneori nu strica ncii celor sanatosi o vizita pe an la nutritionist ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hipertensiune + probleme oculare + dureri de cap - ce sa fac?
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 3sunt prea slaba...
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 2de ce ma ingras?
- 1Cum sa ne ingrasam !?
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 3Dependenta de mancare
- 6posibil cancer la plamani?
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 1Foarte slab!
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 2tumori benigne si cancer
- 2fumatul la diabetici
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 2Nelamurire legata de alimentatie si ingrasare
- 5Glanda tiroida?
- 1Greata cand fumez
Mai multe informații despre: Fumatul Dieta pentru fumatori ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: