inflamare dupa extractie premolari
Buna ziua!
In cursul zilei de miercuri am fost la chirurg pt 2 extractii premolari 1.4, mentionez ca la cel din partea stanga mi s-a umflat obrazul pana sus la ochi, jumatate din zona ochiului (imediat sub pleoapa inferioara) este inflamata. Nu am febra, iau ketonal, poate fii o infectie?Inflamarea s-a produs abia joi dimineata, in seara zilei de miercuri nu am avut nimic. Ce as putea face, ?
Multumesc anticipat pt ajutor!
In cursul zilei de miercuri am fost la chirurg pt 2 extractii premolari 1.4, mentionez ca la cel din partea stanga mi s-a umflat obrazul pana sus la ochi, jumatate din zona ochiului (imediat sub pleoapa inferioara) este inflamata. Nu am febra, iau ketonal, poate fii o infectie?Inflamarea s-a produs abia joi dimineata, in seara zilei de miercuri nu am avut nimic. Ce as putea face, ?
Multumesc anticipat pt ajutor!
1 comentarii
Ketonal e f bun. Ar trebui ca inflamatia sa cedeze sau sa se diminueze in urmatoarele 2-3 zile. Daca nu se intimpla asta, atunci faceti o noua vizita la medicul dvs.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Metalele din lucrari ceramice produc boli pulmonare?
- 9probleme premolar si o masea
- 3am probleme cu dantura...
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 1extractie masea minte
- 0extractie resturi masea
- 1extractie dentara
- 1Extractie masea monte cu abces
- 1Despre plombele fotopolimerizabile
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 1Dupa extractie
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 4Extracție măsea de minte
- 0Sfat pt scoaterea premolarilor la copil de 8 ani
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
- 2Senzatie ciudata in nas
Mai multe informații despre: Extractia dentara premolarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: