Se poate face ceva cu dintele acesta?
Buna ziua,
Am un dinte molar care este distrus in proportie de, as zice 90-95%. Am facut un mic desen care sa va explice care e treaba cu el.
http://gyazo.com/2a26c3cc8201d4264c82f8f072ab3814
Intrebarea mea este: cum s-ar putea extrage dintele, sau daca nu se poate, este posibil sa fie refacut?
Ma doare tot timpul carnea care iese prin dinte, iau Codamin P ca sa treaca durerea dar nu prea functioneaza, am laut 4 azi si a trecut cate 5-10 minute durerea... Ce sa fac?
Am un dinte molar care este distrus in proportie de, as zice 90-95%. Am facut un mic desen care sa va explice care e treaba cu el.
http://gyazo.com/2a26c3cc8201d4264c82f8f072ab3814
Intrebarea mea este: cum s-ar putea extrage dintele, sau daca nu se poate, este posibil sa fie refacut?
Ma doare tot timpul carnea care iese prin dinte, iau Codamin P ca sa treaca durerea dar nu prea functioneaza, am laut 4 azi si a trecut cate 5-10 minute durerea... Ce sa fac?
1 comentarii
Carnea sau gingia care a crescut se va taia iar dintele daca are radacina buna mai bine este imbracat in material si cu o coroana ca sa nu se sparga deasupra asta tiar raspunde un dentist bun, la mine asa sa procedat si mia mai zis ceva : ODATA SCOS NERVUL DINTELE MOARE MAI BINE SE TRATEAZA DECAT SAL SCOT.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16scoaterea nervului este normala la o masea buna ?
- 89Durere dupa extractie
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1gingie umflata dupa extractii
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 3Abces dupa extractie:/
- 5Dureri ale maxilarului
- 1Infecție nedureroasa
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
- 3Extractie molar minte sau nu
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara durerea de dinti molarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: