extractie canin(incisiv)
buna ziua am si eu o rugaminte si va rog sa ma ajutati. acum o saptamana am fost la medicul dentist si mi-a extras caninul (incisivul)de sus dreapta si de atunci eu am ramas cu o gaura care nu sa prins deloc nu a facut cheag de sange deloc nu sa coagulat am luat si caliu dar nimic dupa aproximativ 3 zile am fost din nou si mi-a dat drumul din nou la sange sperand sa mi se coaguleze dar nimic tot cu gaura am ramas (alveola)ce sa fac nu mi se coaguleaza deloc ce sfat sa im-i dati sa ma duc din nou la doctor sa ma sutureze(coase)imi este frica sa nu ramana gaura asa sa am alte probleme eu am respectat toate informatiile date de medic nu am baut apa nu am clatit nu am supt si nici nu am fumat 12ore va rog dati-mi un sfat ce sa fac va multumesc
3 comentarii
ma ajuta si pe mine cineva va rog doctorul nu vrea sa ma coase imi tot deschide rana sperand sa se coaguleze dar nimic am exact 2 saptamani si tot gaura a ramas in locul caninului va multumesc pentru ori ce informatie
"doctorul nu vrea sa ma coase"
Pt ca acum, dupa 2 saptamini, nu mai are sens.
Gaura ramasa dupa extractie se va umple in 2-3 luni cu os nou format, iar vindecarea va fi completa in 6 luni.
Pt ca acum, dupa 2 saptamini, nu mai are sens.
Gaura ramasa dupa extractie se va umple in 2-3 luni cu os nou format, iar vindecarea va fi completa in 6 luni.
va multumesc de informatie, ma-ti mai linistit.sper sa nu am probleme si in primul rand o sa fiu atent cu mancarea sa nu imi intre in spatiul ramas MULTUMESC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme extractie molar minte
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 89Durere dupa extractie
- 3sfat postextracţie
- 9despre proteza scheletata
- 0extractie resturi masea
- 2Dinte inclus
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 2extractie dentara
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 2masea
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2extracţie canini
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 3Extracție Masea
- 4Extractie incisiv superior
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
Mai multe informații despre: Extractia dentara caninul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: