fobii ingrozitoare legate de boli si microbi
am o prietena care are niste fobii ingrozitoare legate de boli si microbi, in ultima vreme isi da toti banii pe tot felul de teste medicale fara rost. in sfarsit a acceptat sa mearga la psihiatru. dar nu stiu unde sa o duc, la cine, cat costa o consultatie. mai ales ca eu consider ca daca o trimit singura pe ea nu o sa spuna doctorului tot pentru ca nu prea crede ca are o problema, cred ca ar trebui sa vin si eu cu ea sa discut cu doctorul sa ii explic toate fazele. daca poate cineva sa ma ajute sa mi dea si mie un email al unui doctor, sau adresa unei clinici, orice metoda de ajutor va rog.
3 comentarii
Buna seara! Iti recomand pe doamna dr Carmen Cauni sau doamna doctor Otilia Vanghelescu- Centrul Medical Med As, sunt extraordinare; adresa si numere de telefon exista pe site-ul centrului medical; consultatiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie; pentru consultatie cu plata, poti intreba ;numai bine
Corina, doctorul cred ca isi va da seama de ce anume are prietena ta. Nu inteleg de ce trebuie sa te duci si tu cu ea inauntru la doctor? Chiar si intre prietene foarte bune exista anumite bariere care trebuiesc respectate. Eu i-as oferi "prezumtia de nevinovatie" prietenei mele, in acest caz. Poate i-as arata mai multa incredere si as lasa-o sa mai decida si singura in legatura cu problema ei. Important este sa se poata bizui pe cineva, ca de exemplu familie, prieteni, . Nimeni nu este perfect, toti suntem perfectibili. Va doresc bafta, tie si prietenei tale. Si multa liniste.
Daca nu s-a vindecat iti pot eu spune pe cine sa-i recomanzi. Dar este din cluj. Daca mai ai nevoie scrie pe acest forum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am si eu un fel de fobie
- 8Recomandare psihoterapeut bun (in Bucuresti)
- 3Oare sunt nebun?
- 5frica de pasari
- 2Fobia de serpi !!!
- 5starea de frica, respiratie greoaie
- 7o problema psihica?
- 8fobia de cainii vagabonzi
- 11imi este frica fara motiv...
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 4mi-e teama... de ce?
- 9atacuri de panica..stare de frica
- 8anxietate, fobie, dereglare de alimentatie?
- 4Tratament anxietate fobie
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 6imi este frica sa mai merg la facultate la ora de engleza
- 11Gandacii misuna prin bucatarie si camera! Ajutor!!
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 2Agirofobie - Cum pot ajuta o persoana apropiata?
- 18Frica de un loc de munca
Mai multe informații despre: fobiile specifice fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: