Ce este? imi e frica sa nu se intample ceva rau.

Buna ziua! Am 14 ani!
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
2 comentarii

Buna
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine

Evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență, iar pe baza rezultatelor vei face psihoterapie sau psihoterapie combinat cu medicație de la psihiatru dacă e cazul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Atacuri de panica - Frica de caldura
- 8fobie sau nu?
- 3Oare sunt nebun?
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 3din copilarie am ramas cu frica de intuneric
- 3frica, emotiva, retrasa
- 9Stari de frica pentru aproape orice ???
- 6Frica de singuratate!
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 3Frica de cei apropiati
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 8Probleme psihice. A inceput sa fie obsedat de starea lui de sanatate
- 4Frica de mine
- 6fobie, anxietate, obsesie.. din cauza somajului
- 3mi e teama de moarte...
- 1Grup de suport pentru anxietate si fobii 'Serile de alergat frici'
- 3Arahnofobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: