frica de intuneric si inaltimi
am 14 ani si mi-e frica de intuneric, iar noaptea nu pot dormi decat cu lumina aprinsa.poate e din cauza filmelor horror dar nu m-am mai uitat la unul de saptamani insa frica nu a trecut.
mentionez ca inca de cand eram mica nu-mi placea intunericul:((
de asemenea mi-e frica si de inaltimi.exemplu, cand urc scarile de la bloc imi vine ameteala, la fel ca si in locuriie inalte.
ce sa fac???pot scapa singura de aceste fobii???cum???
mentionez ca inca de cand eram mica nu-mi placea intunericul:((
de asemenea mi-e frica si de inaltimi.exemplu, cand urc scarile de la bloc imi vine ameteala, la fel ca si in locuriie inalte.
ce sa fac???pot scapa singura de aceste fobii???cum???
4 comentarii
Buna Dea,
esti foarte usor de vindecat cu ajutorul homeopatiei. Astfeld e fobii isi au orginea in timpul sarcinii sau la nastere. Remediul care te vindeca il poti gasi la farmacie si este un remediu homeopat costa intre 6 si 9 lei. Dar numele lui il poti primi numai de la un medic homeopat dupa o consultatie..
Daca doresti scrie-mi un mesaj (da un click pe nick-ul meu) si iti recomand un medic homeopat in functie de unde locuiesti. Iar daca nu ai sansa sa ajungi la un medic homeopat poate iti pot gasi eu remediul,
simptomele pe care le ai sunt tipice numai pt. cateva remedii. In 90% din cazuri este nevoie de acelasi remediu... dar trebuie confirmate si restul de simptome pe care la mai ai caci altfel nu are efect.
esti foarte usor de vindecat cu ajutorul homeopatiei. Astfeld e fobii isi au orginea in timpul sarcinii sau la nastere. Remediul care te vindeca il poti gasi la farmacie si este un remediu homeopat costa intre 6 si 9 lei. Dar numele lui il poti primi numai de la un medic homeopat dupa o consultatie..
Daca doresti scrie-mi un mesaj (da un click pe nick-ul meu) si iti recomand un medic homeopat in functie de unde locuiesti. Iar daca nu ai sansa sa ajungi la un medic homeopat poate iti pot gasi eu remediul,
simptomele pe care le ai sunt tipice numai pt. cateva remedii. In 90% din cazuri este nevoie de acelasi remediu... dar trebuie confirmate si restul de simptome pe care la mai ai caci altfel nu are efect.
Si eu am suferit de fobie de inaltime. Dar am scapat cu ajutorul unui profesor din cluj. Intr-o luna n-am mai avut nimic.
Cauta pe cineva competent. Se poate vindeca!
Cauta pe cineva competent. Se poate vindeca!
Ma intreb daca tratamentul homeopat iti destructureaza gandirea? El lucreaza pe stresor? Din ce am citit si experimentat pana acum, stiu doar ca lucrand pe gandurile pe care le, in unele cazuri si pe relatia cu parintii sau persoanele foarte apropiate, resuesti sa scapi de aceste fobii. Lucrul pe ganduri si relatii se numeste psihoterapie. Incearca, rau nu are cum sa iti faca. Una dintre terapiile eficiente, care nu dureaza nici mult, este terapia cognitiv/comportamentala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Atacuri de panica - Frica de caldura
- 8fobie sau nu?
- 4cand vreau sa sa ies din casa mi se face atat de rau incat nu mai pot sa mai ridic din pat
- 5Frica de boala. O fobie?
- 8fobia de cainii vagabonzi
- 11imi este frica fara motiv...
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 8Stari ciudate
- 6Dupa 3 ani de la o presupusa infectie cu HIV analizele nu-mi mai ieseau normal, asa-i?
- 3teama de intuneric
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 12obsesie...anxietate...frica etc etc
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 6Frica de a nu pati ceva grav sau efectele indelungate a consumului de alcool
- 11Fobia de telefoane celulare.
- 4Teama de operatie
- 17somatofobia = frica de senzatii fizice?
- 12efectiv nu mai suport sa stau in casa de frica
- 13Viitorul vazut in negru
- 18Frica de un loc de munca
Mai multe informații despre: fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: