frica de sex
buna, as avea si eu o intrebare:am eu vreo problema de ordin medical sau e ceva normal la femei, faptul k partenerul are dificultati in a ma penetra?, adik nu am "lubrifiant"natural, nu pre stiu cum sa ii zic, aproape tot timpul e nevoie d stimulare prin sex oral., iar cu prezervativ e si ma igreu.ma simt chiar jenata sa incep o relatie sexuala din aceasta cauza.sper sa imi spuneti solutia.va multumesc anticipat pt raspuns
4 comentarii
chiar am vb serios, as vrea sa ma ajute cineva.
ai mai multe variante...una dintre ele ar fi un lubrifiant cum ar fi Durex(care e foarte bun si cel verde iti da super senzatii:)) ), iar alta ar fi sa incerci sa existe mai multa relaxare si preludiul sa dureze mai mult.Totul este de natura psihica.
mersi pt.raspuns.tocmai d asta imi era frik sa fie de natura psihica, dar e ciudat k d f multe ori eu sunt cea care vrea si tot aceeasi probl apare.
nu se stie decat dupa extirpare cand se face examenul pentru stabilirea acestora daca sunt maligni sau beligni.dar ca nodulul de tiroida sa fie malign se intampla foarte rar.si eu sunt in aceeasi situatie si sunt programata pentru operatie pe data de 7 ianuarie.daca mai afli ceva in acest domeniu te rog scrie-mi -.multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tulburari psihice, frica, pesimism, agresivitate
- 9frica, insuficienta respiratorie
- 2Fobia de serpi !!!
- 6joaca de-a sexul...
- 21poti face sex cind ai ciclu?
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 8fobia de cainii vagabonzi
- 5ce inseamna pt femei sa fi bun la pat?
- 4un act sexual fara finalitate?!
- 47Am nevoie sa fac dragoste, dar nu am cu cine
- 6A doua zi dupa sex, ma doare burta. Nu stiu dak e in regula!!! as dori niste pareri
- 12urgent... de cate ori fac sex cu prietena mea nu mi se rupe...
- 6Fanteziile sexuale si moralitatea
- 7Plange in timpul sexului
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 5Probleme cu al 2 lea nr
- 5Frica
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: