Flegma si mucus dimineata.
Acum cateva luni pe la inceput de martie cand inca era frig afara am avut o raceala urata si am stat acasa aproape 2 saptamani. Cu timpul a trecut, dar de atunci in fiecare zi dimineata cand ma trezesc am ca un fel de exces de mucus in gat, si tusesc de cateva ori ca sa iasa mucusul. Asta a ramas din timpul racelii, pana la vindecare si inca persista in prezent. De asemenea dupa ce tusesc simt si o senzatie de usturime. Faza asta se intampla doar in timpul diminetii, dupa 10 minute de la trezire trece, si pe tot restul zilei nu am nici o problema cu gatul, nasul nu e infundat, totul functioneaza perfect, pana dimineata urmatoare.
Ar trebui sa ma ingrijorez? Nu am mai patit asta pana acum, mereu aveam putin gatul racit si nasul infundat pe toata perioada iernii pana venea vara si dupa nu mai aveam nici o problema, dar acuma deja a venit caldura si nu prea am rezolvat nimic.
Ar trebui sa ma ingrijorez? Nu am mai patit asta pana acum, mereu aveam putin gatul racit si nasul infundat pe toata perioada iernii pana venea vara si dupa nu mai aveam nici o problema, dar acuma deja a venit caldura si nu prea am rezolvat nimic.
1 comentarii
poate fi un semn subtil ca faci aciditate in somn
consumi seara citrice, acidulate, mancare cu otet, lamai, usturoi..s.a acrituri ???
incearca sa fii atent la alimentatie..
consumi seara citrice, acidulate, mancare cu otet, lamai, usturoi..s.a acrituri ???
incearca sa fii atent la alimentatie..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secreţii în gât
- 6cer ajutor dl.doctor flueraru - secretii in gat
- 4flegma din gat
- 1Senzatie ciudata in gat
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 3Secretie deranjanta in gat
- 1Imi dreg vocea mereu si tusesc in gol ( va rog un raspuns domnul Dr. Valeriu )
- 1Senzatie periodica de mucozitate in gat
- 3Secretii in gat + respiratie mirositoare
- 1Muci in gat
- 1Flegmă în gât
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 0Flegma alba in gat
- 1Flegma in gat, nas infundat
- 1Secreții permanente in spatele gatului
- 5Secretie vascoasa pe gat si foarte aderenta
- 2Mucozitati in gat
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat