Expectorație gălbuie
Bună dimineața ! Luna trecută am avut o răceală, manifestată prin tuse puternică (productivă), frisoane, scurgeri nazale foarte dese.
De atunci, am rămas cu o tuse seaca, iar nasul îmi curge foarte des. Am observat ca atunci când ies din casa, la aer, se manifesta mai puternic.
Problema este ca de aproximativ doua săptămâni, am o expectorație gălbuie și nu știu cum sa o tratez. Este groasa și era de câteva ori sa ma înec.
De respirat, menționez ca nu pot respira dacă țin gura închisă mai mult de câteva secunde, iar în cazul în care dorm pe spate, respir greu.
Nu fumez și nu am fumat niciodată, deci nu cred ca asta e cauza. Am 20 de ani.
Nu știu dacă au legătură una cu alta, însă am săgeți dureroase des în zona sânilor.
Mi-ar fi de un folos ajutor răspunsul dumneavoastră ! Mulțumesc !
De atunci, am rămas cu o tuse seaca, iar nasul îmi curge foarte des. Am observat ca atunci când ies din casa, la aer, se manifesta mai puternic.
Problema este ca de aproximativ doua săptămâni, am o expectorație gălbuie și nu știu cum sa o tratez. Este groasa și era de câteva ori sa ma înec.
De respirat, menționez ca nu pot respira dacă țin gura închisă mai mult de câteva secunde, iar în cazul în care dorm pe spate, respir greu.
Nu fumez și nu am fumat niciodată, deci nu cred ca asta e cauza. Am 20 de ani.
Nu știu dacă au legătură una cu alta, însă am săgeți dureroase des în zona sânilor.
Mi-ar fi de un folos ajutor răspunsul dumneavoastră ! Mulțumesc !
1 comentarii
Bună ziua! Mergeți la medic pentru a face o radiografie (înțepăturile toracice, sputa mucopurulentă pot indica o pneumonie) ca să excludeți ceva mai grav. Puteți încerca Koflet sirop în combinație cu Septilin comprimate, dar dacă este pneumonie sau o infecție de tract respirator superior este nevoie de antibiotic. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secreţii în gât
- 2mucus in gat
- 1Senzatie ciudata in gat
- 2am mereu gatul plin cu o flegma groasa ce nu o pot inghiti
- 1Rinita alergica sau sinuzita?
- 1Muci in gat
- 1Mucozitati în gat la bebe!!!
- 0Bebe 1 an tuse
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi