Expectorație gălbuie

Bună dimineața ! Luna trecută am avut o răceală, manifestată prin tuse puternică (productivă), frisoane, scurgeri nazale foarte dese.
De atunci, am rămas cu o tuse seaca, iar nasul îmi curge foarte des. Am observat ca atunci când ies din casa, la aer, se manifesta mai puternic.
Problema este ca de aproximativ doua săptămâni, am o expectorație gălbuie și nu știu cum sa o tratez. Este groasa și era de câteva ori sa ma înec.
De respirat, menționez ca nu pot respira dacă țin gura închisă mai mult de câteva secunde, iar în cazul în care dorm pe spate, respir greu.
Nu fumez și nu am fumat niciodată, deci nu cred ca asta e cauza. Am 20 de ani.
Nu știu dacă au legătură una cu alta, însă am săgeți dureroase des în zona sânilor.
Mi-ar fi de un folos ajutor răspunsul dumneavoastră ! Mulțumesc !
De atunci, am rămas cu o tuse seaca, iar nasul îmi curge foarte des. Am observat ca atunci când ies din casa, la aer, se manifesta mai puternic.
Problema este ca de aproximativ doua săptămâni, am o expectorație gălbuie și nu știu cum sa o tratez. Este groasa și era de câteva ori sa ma înec.
De respirat, menționez ca nu pot respira dacă țin gura închisă mai mult de câteva secunde, iar în cazul în care dorm pe spate, respir greu.
Nu fumez și nu am fumat niciodată, deci nu cred ca asta e cauza. Am 20 de ani.
Nu știu dacă au legătură una cu alta, însă am săgeți dureroase des în zona sânilor.
Mi-ar fi de un folos ajutor răspunsul dumneavoastră ! Mulțumesc !
1 comentarii

Bună ziua! Mergeți la medic pentru a face o radiografie (înțepăturile toracice, sputa mucopurulentă pot indica o pneumonie) ca să excludeți ceva mai grav. Puteți încerca Koflet sirop în combinație cu Septilin comprimate, dar dacă este pneumonie sau o infecție de tract respirator superior este nevoie de antibiotic. O seară liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Secretii in gat la 1 an si 10 luni
- 6cer ajutor dl.doctor flueraru - secretii in gat
- 8secretii in gat bebelus 2 luni
- 2Durere si mucus gat, ureche, spate, piept
- 1Muci in gat
- 1Flegmă în gât
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 3Salivatie abundenta la baza limbii si secretie in gat
- 4Flegme in gat
- 1Flegma in gat
- 1Flegma in gat