Flegma in gat
Buna, am un copil de 13 ani si in 2016 in in februarie s-a racit si de atunci simte o flegma in gat o scoate cu greu, dimineata are culoarea gri, o scuipa e cat un bob de mazare, am fost la medic orl si ia dat sinupret, aerius picaturi pt nas rinonef, am facut tratamentul si flegma tot o simte medicul a zis ca are polipi dar sunt sunt mici.Acum 3 ani a facut gastrita a facut tratament cu nexium am facut analize endoscopie a zis medicul ca are acid gastric in partea de sus a stomacului am facut tratamentul ce mi la dat, de 1 an jumate nu il mai supara stomacul. Ma intreb exista vreo legatura intre gastrita pe care a avut-o si flegma care o simte in gat ? AM facut analize pt candida si stafilococ si a iesit negativ.Cine ma poate ajuta sa scapam de flegma, copilul este si solist vocal si cand canta simte flegma in gat. Cine stie vreun tratament pt flegma, va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua
Da, gastrita hiperacida cu reflux gastro-esofagian intretine iritatia mucoasei gatului, care, in asociere, cu o insuficienta hidratare a corpului face ca, secretiile zonale sa fie mai vascoase, chiar perlate (cum spuneti ca expectoreaza flegma ca "boabele de mazare").
In cazul copilului Dvs. ar trebui sa va adresati unui gastroenterolog pediatru in vederea excluderii refluxului gastro-esofagian, ca factor de intretinere a inflamatiei tubului digestiv superior, mai ales ca specificati ca baiatul este solist vocal si, de asemenea, sa isi asigure hidratarea corespunzatoare a corpului prin consum de apa plata (minim 2 litri /zi).
Da, gastrita hiperacida cu reflux gastro-esofagian intretine iritatia mucoasei gatului, care, in asociere, cu o insuficienta hidratare a corpului face ca, secretiile zonale sa fie mai vascoase, chiar perlate (cum spuneti ca expectoreaza flegma ca "boabele de mazare").
In cazul copilului Dvs. ar trebui sa va adresati unui gastroenterolog pediatru in vederea excluderii refluxului gastro-esofagian, ca factor de intretinere a inflamatiei tubului digestiv superior, mai ales ca specificati ca baiatul este solist vocal si, de asemenea, sa isi asigure hidratarea corespunzatoare a corpului prin consum de apa plata (minim 2 litri /zi).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am mereu gatul plin cu o flegma groasa ce nu o pot inghiti
- 8secretii in gat bebelus 2 luni
- 2aceleasi mucozitati in gat..
- 2Solutii pentru raguseala?!
- 3Flegma in gat dimineata de culoare si nas infundat.
- 0Bebe 1 an tuse
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 2Secretii albe
- 0Flegma alba in gat
- 1Flegma in gat
- 1Flegma in gat, nas infundat
- 20Rinoree posterioara
- 1Flegma si mucus dimineata.
- 1Mucoasă in gat
- 6Mucus în gât
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 8Secretii în gât