Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
Buna ziua, va expun cazul meu.
In urma cu aproape 2 luni am suferit o raceala destul de puternica ( dureri de gat foarte mari, tuse, febra etc) care mi-a trecut dupa un tratament cu antitermice ( singurul lucru care mi s-a recomandat) si Strepsils.
Aproximativ 2 saptamani mai tarziu a inceput o durere in gat, senzatie de gat sec... durere din ce in ce mai mare. asa timp de o saptamana cand a aparut febra si o secretie nazala verde aproape foarte densa. mi-am dat seama ca gatul nu ma durea atat de tare dupa ce scuipam efectiv acea secretie sau imi suflam nasul. Am urmat un tratament de 10 zile cu Augmentine. mi-am revenit sau cel putin asa am crezut. acum o saptamana am inceput iar cu dureri de gat ( le-am pus pe seama baiturilor reci pe care le-am baut si a unei viroze pe care a facut-o fiica mea de 5 ani). Imi dau insa seama ca mi-a revenit acea secretie verde. ( cand suflu nasul efectiv nu reusesc sa iasa decat bucati mici si tari de "ceva" verde... trebuie sa ma fortez si sa expectorez parte din acea secretie ca sa nu ma mai doara gatul). In tot acesti timp fac spalaturi cu Rhinomer ( apa cu sare). Nu pot lua nici un fel de medicament pe tru ca sunt insarcinata in 4 saptamani.
Astept cu nerabdare un raspuns. Va multumesc
In urma cu aproape 2 luni am suferit o raceala destul de puternica ( dureri de gat foarte mari, tuse, febra etc) care mi-a trecut dupa un tratament cu antitermice ( singurul lucru care mi s-a recomandat) si Strepsils.
Aproximativ 2 saptamani mai tarziu a inceput o durere in gat, senzatie de gat sec... durere din ce in ce mai mare. asa timp de o saptamana cand a aparut febra si o secretie nazala verde aproape foarte densa. mi-am dat seama ca gatul nu ma durea atat de tare dupa ce scuipam efectiv acea secretie sau imi suflam nasul. Am urmat un tratament de 10 zile cu Augmentine. mi-am revenit sau cel putin asa am crezut. acum o saptamana am inceput iar cu dureri de gat ( le-am pus pe seama baiturilor reci pe care le-am baut si a unei viroze pe care a facut-o fiica mea de 5 ani). Imi dau insa seama ca mi-a revenit acea secretie verde. ( cand suflu nasul efectiv nu reusesc sa iasa decat bucati mici si tari de "ceva" verde... trebuie sa ma fortez si sa expectorez parte din acea secretie ca sa nu ma mai doara gatul). In tot acesti timp fac spalaturi cu Rhinomer ( apa cu sare). Nu pot lua nici un fel de medicament pe tru ca sunt insarcinata in 4 saptamani.
Astept cu nerabdare un raspuns. Va multumesc
3 comentarii
duap atatea antibiotice... pe inceput de sarcina... cam complicat
1 poate fi o sinuzita urata de la o infectie dentara..si e cazul de consult la Stomatolog si ORL
2 poate fi durere in gat si de la un reflux gastro-esofagian si greseli in alimentatie
1 poate fi o sinuzita urata de la o infectie dentara..si e cazul de consult la Stomatolog si ORL
2 poate fi durere in gat si de la un reflux gastro-esofagian si greseli in alimentatie
Va multumesc, sarcina nu a fost una planificata si sunt programata pentru intrerupere.
Intre timp un tratament pe care il pot urma? Pana la un consult ORL
Multumesc inca o data
Intre timp un tratament pe care il pot urma? Pana la un consult ORL
Multumesc inca o data
tratamentul se administreaza de medicul care vede pacientul si Radiografia SAF
sunt mai multe forme de sinuzita si tratamentul difera
daca e din cazua uneii infectii dentare.. nu prea ajuta tratamente si trebuei mers la maxilo-facial
sunt mai multe forme de sinuzita si tratamentul difera
daca e din cazua uneii infectii dentare.. nu prea ajuta tratamente si trebuei mers la maxilo-facial
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 133durere de gat
- 16Problema serioasa gat, ajutor!
- 19durere acuta in gat
- 2Durere in gat
- 1Viroza ?
- 1Flegma in gat
- 0Bebe 1 an tuse
- 0Flegma alba in gat
- 1Durere in gat si nas uscat
- 1Bube sau papile inflamate de culoare albă pe limba
- 3Durere in gat de 5 zile si nas infundat. Am avut febra o zi doar.
- 1Mucoasă in gat
- 0Disconfort/durere in gat
- 9Durere in gat / amigdala dreapta
- 2Durere in gat la respiratie si tuse
- 11Amigdala linguala?
- 1Durere in gât, când înghit
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat secretii in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: