Flegma in gat dimineata de culoare si nas infundat.
Buna ziua, dupa cum bine am scris si in titlu dimineata am un fel de flegma pe care cand tusesc si o "trag" din piept iar dupa o scuip si ma uit putin la ea ii de culoare galbena si cateodata are si bucati maronii in ea si cateodata acel galben se transforma si intr-un fel de galben mai inspre maroo asa, am si nasul infundat. Tin sa mentionez ca am o masea in partea de sus sub obrazul drept care este cariata si s-a si umflat din cauza ei de cateva ori, peste 3 zile am programare la dentist pe tema asta. Apropo simt si o durere pe partea dreapta a obrazului cand ma apas langa nas, in apropiere de nas. Am uitat sa mentionez ca aceasta flegma isi schimba culoarea din galben inspre maro doar de seara pana dimineata, daca scuip ziua tot dupa mai imi vine foarte rar dar aceea este galben spre verde. Acum o luna, aproape doua am racit si am tot avut nasul plin de mucus, pana acum cateva zile cand dupa atatea medicamente mi s-a uscat nasul dar acum il simt infundat. Tin sa mentionez ca acum ceva timp am mai avut probleme cu o masea si am fost sa-mi fac radiografie dentara si medicul dentist mi-a spus ca a depistat ceva in zona sinusului drept si ar putea fi vorba despre o sinuzita, oare sa fie vorba despre o sinuzita sau ceva mai grav? As putea avea TBC la 16 ani ? Tin sa mentionez ca fumez, cateodata 7, 8 tigari pe zi, cateodata 3, 4. Va multumesc frumos, scuzati daca ce am scris aici este incurcat dar sunt foarte panicat si nu mai stiu ce sa fac, am citit pe net mai multe cazuri carora li s-a spus ca e sange si poate fi TBC, de aia nu stiu ce sa fac si sunt foarte panicat..
3 comentarii
Flegma are culoarea filtrului cand se uzeaza, cam pe la final dupa ce ai fumat toata tigara. M-am gandit ca s-ar putea fi si nicotina, gudron.. Dar astept un raspuns din partea voastra!
Am uitat sa mai mentionez ca mai am o masea problematica in partea din stanga care am puroi la ea, sub maxilar adica in zona gatului in partea stanga inainte simt ca este putin mai umflat ca in partea dreapta, sa fie si din cauza asta flegma aia galbuie ? Cateodata mai dorm si cu gura deschisa si atunci am si mai multa flegma..
Inainte cand aveam mult mucus in nas scuipam foarte multa flegma din asta, dar acum mi se intampla doar dimineata si cateodata dupa ma refer la aia de culoare, ca flegma simt ca am permanent in gat si tot scuip dar tot nu scap de ea.. Mii de scuze ca am postat si in comentarii de 3 ori dar nu mai pot edita si mi-am adus aminte unele chestii pe parcurs, sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns si ce ar putea fi. Nu are multa galbeneata flegma in ea, decat dimineata dar nu exagerat, iar pe parcursul zilei am o flegma incolora de care nu pot scapa dar foarte rar se mai poate observa in ea niste cerculete mici galbene.
Sa ma scuzati pentru exprimarea mea gresita, dar cum sunt panicat nici nu mai stiu ce sa mai zic ca sa nu cumva sa gresesc iar dupa sa-mi da-ti un raspuns gresit, adica nu pentru problema mea.
Sa ma scuzati pentru exprimarea mea gresita, dar cum sunt panicat nici nu mai stiu ce sa mai zic ca sa nu cumva sa gresesc iar dupa sa-mi da-ti un raspuns gresit, adica nu pentru problema mea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mucus in gat
- 3Secretii in gat la 1 an si 10 luni
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 22Tuse seca si senzatie de ceva in piept sau gat
- 1Flegma in gat
- 2Interpretare rezultate exudat faringian
- 1Muci in gat
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 1Mucoasa si inecare
- 12Probleme dupa operatie !
- 0Secretii in gat bebe 11 saptamani
- 20Rinoree posterioara
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 0Secretii ale cailor respiratorii
- 31Eterna și chinuitoarea problema a secrețiilor în gât
Mai multe informații despre: secretii in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: