Mucus foarte mult
Buna seara d-le doctor, doresc sa va mai cer parerea cu privire la problema mea care inca nu s-a rezolvat, nici macar nu s-a ameliorat.
Tusesc in disperare.ce imi cauzeaza aceasta tuse ? Ei bine, un mucus foarte abundent care imi irita ceva in spatele amigdalei stangi.adica imi provoaca un gadilat ingrozitor si asta doar in partea stanga a gatului.trebuie sa precizez ca scap de aceasta problema ( gadilat, mucus, tuse ) doar cand iau antibiotice. Ultima oara Tavanic, o saptamana.si inca ceva, mucusul acesta are o consistenta de fluid lipicios si transparent, dar in care eu detectez un gust ca de infectie, ceva. Sa fie vorba de o sinuzita cronica ? Eu am mai fost pe la Orl si mereu imi ziceau ca am o atrofie de mucoasa.sa folosesc vit A. Nu am nasul infundat. Am uneori arsuri gastrice. Ce pot avea in spatele amigdalei pt ca acolo ma irita foarte tare acest mucus.
Va multumesc anticipat pt sfat. O seara buna !
Tusesc in disperare.ce imi cauzeaza aceasta tuse ? Ei bine, un mucus foarte abundent care imi irita ceva in spatele amigdalei stangi.adica imi provoaca un gadilat ingrozitor si asta doar in partea stanga a gatului.trebuie sa precizez ca scap de aceasta problema ( gadilat, mucus, tuse ) doar cand iau antibiotice. Ultima oara Tavanic, o saptamana.si inca ceva, mucusul acesta are o consistenta de fluid lipicios si transparent, dar in care eu detectez un gust ca de infectie, ceva. Sa fie vorba de o sinuzita cronica ? Eu am mai fost pe la Orl si mereu imi ziceau ca am o atrofie de mucoasa.sa folosesc vit A. Nu am nasul infundat. Am uneori arsuri gastrice. Ce pot avea in spatele amigdalei pt ca acolo ma irita foarte tare acest mucus.
Va multumesc anticipat pt sfat. O seara buna !
2 comentarii
1 problema este la nivelul tractului idgestiv.. posibil intestine
2 alimente producatoare de mucus.sunt lactatele si fainoasele
3 faci investigatii la gastrologie
schimbi regimul alimentar
faci cure de detoxifiere pentru intestine
2 alimente producatoare de mucus.sunt lactatele si fainoasele
3 faci investigatii la gastrologie
schimbi regimul alimentar
faci cure de detoxifiere pentru intestine
Deci nu trebuie sa merg si la ORL? Nu poate fi ceva infectios, pt ca secretia ( mucusul) are un gust foarte ciudat si se amelioreaza totul la antibiotice.Plus mucoasa atrofiata...!?
Seara frumoasa, domnule doctor !!
Seara frumoasa, domnule doctor !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cer ajutor dl.doctor flueraru - secretii in gat
- 4flegma din gat
- 3Secretie deranjanta in gat
- 8secretii in gat bebelus 2 luni
- 22Tuse seca si senzatie de ceva in piept sau gat
- 2Flegma in gat
- 0Scuipat dimineata
- 1Mucozitati în gat la bebe!!!
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 4Flegme in gat
- 1Flegma in gat
- 12Probleme dupa operatie !
- 1Flegma in gat, nas infundat
- 20Rinoree posterioara
- 1Mucoasă in gat
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 1Secreții în gat
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
Mai multe informații despre: secretii in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: