Fiul psihotic refuza medic
Buna seara!
Oare ce putem face daca fiul refuza sa vada un psihiatru, dar psihiatrii consultati de noi, parintii, sustin ca simptomele sunt specifice schizofreniei?
Oare ce putem face daca fiul refuza sa vada un psihiatru, dar psihiatrii consultati de noi, parintii, sustin ca simptomele sunt specifice schizofreniei?
15 comentarii
Buna ziua.
Internara involuntara.
Ii spuneti ca il duceti la o plimbare si il duceti la camera de garda a unui spital care face internari involuntare.
Persoanele in episod nu constientizeaza boala lor.
Internara involuntara.
Ii spuneti ca il duceti la o plimbare si il duceti la camera de garda a unui spital care face internari involuntare.
Persoanele in episod nu constientizeaza boala lor.
Nu iese deloc. Nu poate fi scos din casa cu niciun pretext.
Are peste 30 de ani. Nu poate fi tarat cu forta nicaieri.
Atunci internare involuntara cu politia si salvarea. Dar nu stiu daca il iau daca nu e violent. Cu cat sta mai mult in episodul psihotic cu atat creierul se degradeaza mai mult. Trebuie luate masuri.
Nu e violent
Tocmai aceasta e problema.
Tocmai aceasta e problema.
Spuneti-i ce v-au zis doctorii si lasati-l sa citeasca singur despre diagnostic pe net. Trebuie responsabilizat intr-un fel. Stiu persoane care stau cu delirurile si 30 de ani netratate. Nu poate fi lasat asa. Facute niste sedinte online cu un psiholog care sa il responsabilizeze. Tratamentul e esential in astfel de cazuri.
gasiti o modalitate de apropiere de el si apoi manipulat sa mearga la consult psihiatru.
spre exemplu sunt sigur ca are o afinitate pentru femei... gasiti o solutie in sensul asta. putina creativitate nu strica.
cu forta nu duceti nici o maimuta la doctor.
spre exemplu sunt sigur ca are o afinitate pentru femei... gasiti o solutie in sensul asta. putina creativitate nu strica.
cu forta nu duceti nici o maimuta la doctor.
Stiu Un Caz in care parintii au chemat psihiatrul acasa. Si fara sa fie violenta au internat o involuntar. Nu e uman, nici legal, dar in unele cazuri nu prea ai ce face.
Sunt simptome care se întâlnesc în cazul mai multor tulburări, de aceea pentru un diagnostic sigur trebuie făcută evaluare într-un cabinet. Și depresia poate fi cu elemente psihotice, de aceea e nevoie de o evaluare corectă și asta nu se face numai prin intermediul altor persoane. Convingeți-l să accepte să vorbească cu un psiholog clinician cu experiență că s-ar putea ca teama de psihiatru să-l facă să refuze.
Clara, nu il interneaza nimeni involuntar daca nu face rau altora, ii doare pe astia in motul de la basca ca e el psihotic si din ce in ce e mai rau.
In Canada se practica internarea cu forta si e f bine asa daca psihiatrul considera ca trebuie.
Ca n-ar fi o problema, nu trebuie sa iasa din casa Georgiana, vin aia, il iau pe sus, si gata treaba, il baga in salvare si il duc direct la inchisi la spital. Daca face gura cand e luat, ii baga imediat un sedant in vena si in 5 minute e calmat, iar la spital i se da tratament ptr ce are.
Dar nu se face asa. Politia se implica cand e pericol social doar.
Asa ca nu ai ce face Georgiana, situatia ramane asa, filmeaza-l cum e in episod, ca daca cumva iese din el, sa vada cum era, poate asa va accepta internarea daca ar avea un alt episod.
Neaparat sa-l filmezi, ca altfel nu o sa creada ca a facut figuri in criza.
Sa se vada cum se comporta, cum delireaza, etc.
Fi profesionista.
In Canada se practica internarea cu forta si e f bine asa daca psihiatrul considera ca trebuie.
Ca n-ar fi o problema, nu trebuie sa iasa din casa Georgiana, vin aia, il iau pe sus, si gata treaba, il baga in salvare si il duc direct la inchisi la spital. Daca face gura cand e luat, ii baga imediat un sedant in vena si in 5 minute e calmat, iar la spital i se da tratament ptr ce are.
Dar nu se face asa. Politia se implica cand e pericol social doar.
Asa ca nu ai ce face Georgiana, situatia ramane asa, filmeaza-l cum e in episod, ca daca cumva iese din el, sa vada cum era, poate asa va accepta internarea daca ar avea un alt episod.
Neaparat sa-l filmezi, ca altfel nu o sa creada ca a facut figuri in criza.
Sa se vada cum se comporta, cum delireaza, etc.
Fi profesionista.
Uneori pacientii sunt internati chiar daca nu fac rau altora. Stiu cazuri.
La spital, chiar daca nu e violent i se spune ca l-au internat ca era un pericol pentru el.
Sedantele nu se fac in vena. Se fac intramuscular.
La spital, chiar daca nu e violent i se spune ca l-au internat ca era un pericol pentru el.
Sedantele nu se fac in vena. Se fac intramuscular.
uneori, pacientii chiar sunt un pericol pt ei...de aia sunt internati. exista lege pt asa ceva.
astfel ca internarea involuntara se face prin organele abilitate
astfel ca internarea involuntara se face prin organele abilitate
Asta asa mai oficial se interneaza involuntar cand e pericol sa-si faca rau, dar real cui ii pasa ca-si face el rau ?! Nu prea se aplica. Ptr ei este un om cu probleme mai putin. Ca voi nu va luati dupa ce se zice, luati-va dupa fapte ca nu se face. Ce interes are statul sa cheltuie cu oamenii astia ? De ce sa nu fure ei mai mult ?! Faptele o arata f clar.
Daca faci sedantu intramuscular, pana isi face efectul mai dureaza, dar asa la urgente merge si in vena ca in cateva minute sa-l calmezi.
Ca daca-l iei pe sus de acasa si urla, doar nu stai tu 30 de minute sa-si faca ala efectu, trebe sa-l calmezi rapid.
Sau ii pui mana la gura, si asta e o posibilitate.
Si la noi in Romania n-am auzit sa vina sa ia pacientu fortat la spital de acasa decat daca vine de la politie ordin, iar am zis, pe aia ii intereseaza sa nu fi pericol social.
Voi uitati in ce tara traim si ziceti cum ar trebui sa fie. Voi vb de niste legi asa teoretice doar.
Daca faci sedantu intramuscular, pana isi face efectul mai dureaza, dar asa la urgente merge si in vena ca in cateva minute sa-l calmezi.
Ca daca-l iei pe sus de acasa si urla, doar nu stai tu 30 de minute sa-si faca ala efectu, trebe sa-l calmezi rapid.
Sau ii pui mana la gura, si asta e o posibilitate.
Si la noi in Romania n-am auzit sa vina sa ia pacientu fortat la spital de acasa decat daca vine de la politie ordin, iar am zis, pe aia ii intereseaza sa nu fi pericol social.
Voi uitati in ce tara traim si ziceti cum ar trebui sa fie. Voi vb de niste legi asa teoretice doar.
Bună Georgiana !
Cum se simte fiul tău acum ?Are un diagnostic?
Am o problemă asemănátoare. Mulțumesc
Cum se simte fiul tău acum ?Are un diagnostic?
Am o problemă asemănátoare. Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 15psihoza
- 21tulburare psihotica polimorfa
- 5psihoza psihoafectiva si conducerea autovehiculelor
- 6Un diagnostic de psihoza, cer un sfat...sunt disperata!
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 37Simptome negative?
- 36Psihoza si din cauza imaginatiei bolnave.
- 3Psihoza etilica?
- 10Evolutie episod psihotic acut/tulburare psihotica acuta ?
- 3Durata Tratament Psihoza
- 7Tulburare psihotica
- 2Tulburare de personalitate instabil-emotionala de tip impulsiv
- 5Depresie/ psihoza/ schizofrenie
- 1Parinte cu psihoza refuza tratament/medic
- 10Cazuri de psihoza vindecate?
- 0În 6 luni psihoza disparecu ajutorul neurofeedback-ului. Funcționează pentru toți.
Mai multe informații despre: Psihoza tulburarile psihotice tulburare psihotica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: