Permis retras medical
Am permisul retras medical ca urmare a diagnosticului alte tulburări psihotice acute predominant delirante, respectiv al tratamentului cu olanzapina.
Vreau sa știu dacă a mai fost cineva in bucuresti cu aceasta problema și cum și-a recuperat permisul!
E posibil sa îl primesc chiar dacă iau olanzapina?
Multumesc
Vreau sa știu dacă a mai fost cineva in bucuresti cu aceasta problema și cum și-a recuperat permisul!
E posibil sa îl primesc chiar dacă iau olanzapina?
Multumesc
11 comentarii
Vorbește cu psihiatrul, vezi dacă ai voie să conduci și în ce condiții. Numai cu hârtie de la acesta îl poți recupera.
Să ne spui si noua ce ai rezolvat cu psihiatrul.
Multumesc
Multumesc
Pana la acest moment a fost un demers foarte anevoios: brigada rutieră mi-a trimis adresa acasă, apoi pt recuperarea permis am nevoie de certificat Medico legal de la inml, am fost la aceștia și m-au trimis înapoi la obregia pt evaluarea capacității de a conduce sinastept sa ma internez pt asta...
căutam pe cineva care a trecut prin aceasta experiența
căutam pe cineva care a trecut prin aceasta experiența
Buna dimineata
Cel.mai importsnt este sa discutați cu medicul dv curant care v a urmarit si va are in evidenta.
In ceea ce priveste condusul cu OLANZAPINA:
Nu au fost efectuate studii privind efectele asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Deoarece olanzapina poate produce somnolenţă şi ameţeli, pacienţii trebuie avertizaţi în legătură cu folosirea utilajelor, inclusiv conducerea vehiculelor.
Cel.mai importsnt este sa discutați cu medicul dv curant care v a urmarit si va are in evidenta.
In ceea ce priveste condusul cu OLANZAPINA:
Nu au fost efectuate studii privind efectele asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Deoarece olanzapina poate produce somnolenţă şi ameţeli, pacienţii trebuie avertizaţi în legătură cu folosirea utilajelor, inclusiv conducerea vehiculelor.
Din experiență vă spun că niciodata nu veți mai putea conduce auto.
Puteți va rog sa îmi dati mai multe detalii? Ați fost in situație similară? Cum ați procedat? Cine v-a respins? Inml? Medicul? Cine?
Da. Medicul psihiatru nu va mai da niciodată aviz pentru permis auto.
Eu zic sa nu fim asa pesimisti, tine foarte mult de medicul curant
Vedeți, aici e diferența și din acest motiv mulți nu merg la psihiatru, în loc sa ajute omul, îl distruge practic complet, se arunca cu pastile, iar mulți nu prețuiesc funcția pe care o dețin, și distrug multe vieți doar din pix.
Aici greșești, pentru că dacă un psihiatru dă aviz la întâmplare, fără să țină cont de starea pacientului respectiv, se pot distruge mult mai multe vieți în trafic și se pune în pericol în primul rând viața pacientului. Dacă se constată că nu se îndeplinesc anumite condiții de ce să nu accepți că poți ține o tulburare sub control până la adânci bătrâneți, iar in carnet de conducere nu e mai prețios decât viața ta?
Medicația te ajută să funcționezi normal, în situația în care nu se poate altfel.
Medicația te ajută să funcționezi normal, în situația în care nu se poate altfel.
Comisia de la IML nu cred ca va respinge decizia/diagnosticul medicului curant. Cunosc multe situatii in care, in anumite diagnostice ( tulburare psihotica, schizofrenie) , cu tratament persoanele respective, nu si-au mai recuperrat niciodata permisul. Succes1
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2baiat de 23 de ani sufera de tulburare psihotica acuta cu simptome de schizoforma
- 5ce trebuie sa stim despre tulburarea pshihotica reziduala?
- 32tulburare psihotica acuta
- 4tulburare psihotica... are sanse sa se faca bine si sa mai profeseze?
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 35sunt o fire nefericita!
- 5tulburare psihotica
- 11Tulburarea psihotica acuta
- 10Evolutie episod psihotic acut/tulburare psihotica acuta ?
- 8Schizofrenie Coduri : F23.1, F 20.00 ce semnifica?
- 14Medicamente eliberate gratuit
- 5Delir/schizophrenie/bipolaritate
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 2Tulburari psihotice predominant delirante
- 15Fiul psihotic refuza medic
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
Mai multe informații despre: tulburarile psihotice tulburarea psihotica acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: