Cat timp dureaza tratamentul unei psihoze?

14-03-2017
danielav
Nu este medic/terapeut
danielav
Buna ziua daca tratamentul psihozei dureaza ani este schizofrenie?
6 comentarii
1
14-03-2017, ora 18:18
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
Poate fi, dar nu neaparat.Mi-ar trebui mai multe detalii (varsta debut, simptome, tratament) pentru a- mi forma o idee.
0
21-03-2017, ora 20:42
danielav
Nu este medic/terapeut
danielav
27 de ani tratament xeplion 150 mg simptome nu mai am. Am avut o perioada in care am pierdut contactul cu realistatea am crezut ca s-au intamplat ceva evenimente care in realitate nu s-au intamplat cu persoane cunoscute. Nu puteam sa dorm noaptea eram mai agitat si cum am pierdut contactul o zis medicul de la clinica privata ca ar fii mai bine sa ma internez.M-am internat si m-am trezit cu tulburare psihotic paranoida ca si diagnostic
0
20-04-2017, ora 18:21
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
La 27 de ani a fost debutul?Au mai fost ganduri "ciudate" si inainte?De cat timp urmati tratament?Pe parcursul tratamentului au mai aparut acele simptome?
0
20-04-2017, ora 23:38
danielav
Nu este medic/terapeut
danielav
Nu la 24.Nu nu au mai fost ganduri ciudate inainte. Am urmat 1 an tratament pe risoplept consta dupa 9 luni am avut zic doctorii o recadere mi-au zis ca doar daca ma reinternez imi pot da tratament. Nu au mai aparut acele simptome doctorii au zis ca agresivitatea verbala inseamana reaparatia simptomelor insa nu am avut probleme in a dormi sau altceva. Pur si simplu nu mai puteam sa suport niste lucruri si am tipat inapoi la scaderea dozei care sa facut de la o luna la alta
0
08-03-2018, ora 09:55
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Buna! Dureaza ani de zile pentru ca nu mergi la un psihoterapuet sa ti rezolvi problemele emotionale acolo, asta e tot. Nu are legatura cu medicatia sau un diagnostic pus de un medic. Ca medicul tau se gasesc sute care isi fac interesul. Sunt psihiatrii contra medicatiei si care desfinteaza bolile psihice pe motiv ca nu exista.
Citeste-l pe Peter Breggin, psihiatru american.
0
10-10-2018, ora 17:07
Audrianna
Nu este medic/terapeut
Audrianna
Buna ziua. Trec printr-un episod foarte urat al vietii mele de mai bine de o luna, timp in care m-am stresat enorm de mult incercand sa caut variante de rezolvare a tuturor problemelor dar fara nici un rezultat. Am ajuns sa nu mai mananc, sa nu-mi mai pese de sanatatea mea fumand exagerat de mult, cam doua pachete jumate de tigari dar in schimb ma hidratam cu apa din belsug. Din cauza supararilor, dezamagirilor am ajuns sa ma gandesc din ce in ce mai mult la moarte, am privit asta ca pe cea mai usoara cale de a scapa de tot raul ce ma inconjoara. ba mai mult, nu doar ca ma gandeam la moarte, am si incercat sa fac asta aruncamdu-ma in fata unui tren... nu-mi dau seama ce s-a intamplat dar pe ultimele secunde am simtit ceva puternic care m-a determinat sa ma salvez. sa-mi dau seama ca gresesc. Dupa evenimentul asta neplacut am incercat a doua zi sa iau legatura urgent cu un medic psihoterapeut dar el m-a sfatuit sa merg sa fac mai intai o vizita la un medic psihiatru pentru a cere un tratament cu chimicale. Momentan nu am putut obtine decat o programare pentru a doua zi. Imi doresc foarte mult sa stiu care sunt efectele acestor chimicale. Ma pot duce intr-o stare euforica? Pot fi capabila sa merg la servici?
Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: