Fata amortita si tratament olanzapina...
Sunt sub tratament cu olanzapina... si de la un timp a inceput sa mi amorteasca fata in partea stanga sub ochii... sunt in strainatate si nu am cum ajunge la medic.. ce sa fac... sa continui tratamentul cu olanzapina... ?? Subliniez ca am întrerupt pentru cateva zile tratamentul sa vad daca imi amorteste fata de la pastile... si nu imi amorteste de la pastile...
6 comentarii
Continuati. Altfel exista riscul de a face recadere.
Tratamentul nu se intrerupe decat la indicatia si dupa schema data de medic sa nu faceti recadere sau sevraj.
Tratamentul nu se intrerupe decat la indicatia si dupa schema data de medic sa nu faceti recadere sau sevraj.
Opreste-te!!!!!!! Ajungi leguma asa eram si eu fata umflata picioare amorteala la ridicare. Ai un fel de cum sa ma exprim gen intoleranta la un element din pastila
Ba se intrerupe treptat cate putin eu asa am facut la recomandarea mea proprie! Eu
Discutați cu medicul care v-a dat tratamentul, pentru că nu aveți voie să-l întrerupeți dintr-o dată, că vă face mai mult rău decât bine.
Scade din doza!. Este risc de avc la unele antipsihotice. Olanzapina este un sedativ puternic.
Discuți cu medicul cand ajungi la consult, dar nu cu fața umflată sau vasele sparte.
Discuți cu medicul cand ajungi la consult, dar nu cu fața umflată sau vasele sparte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16anxietate sociala si medicamente
- 7tratament xanax si arketis
- 7In cat timp isi fac efectul antidepresivele?
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 11Episod depresiv recurent
- 5Va rog sa va spuneti părerea!
- 30Leponex.
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 1Noni si Prozac
- 3Probleme dupa marirea dozei
- 1Trevicta+Leponex??
- 57Brintelix/Trintelix
- 2Interactiune medicamente
- 0Durere inima De ce
- 3Prozac e un antidepresiv sedativ sau activator?
- 9Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
- 4Slăbire după antidepresive
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: