Fata amortita si tratament olanzapina...

05-09-2018
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Sunt sub tratament cu olanzapina... si de la un timp a inceput sa mi amorteasca fata in partea stanga sub ochii... sunt in strainatate si nu am cum ajunge la medic.. ce sa fac... sa continui tratamentul cu olanzapina... ?? Subliniez ca am întrerupt pentru cateva zile tratamentul sa vad daca imi amorteste fata de la pastile... si nu imi amorteste de la pastile...
6 comentarii
1
05-09-2018, ora 23:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Continuati. Altfel exista riscul de a face recadere.
Tratamentul nu se intrerupe decat la indicatia si dupa schema data de medic sa nu faceti recadere sau sevraj.
2
06-09-2018, ora 13:43
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Opreste-te!!!!!!! Ajungi leguma asa eram si eu fata umflata picioare amorteala la ridicare. Ai un fel de cum sa ma exprim gen intoleranta la un element din pastila
2
06-09-2018, ora 19:58
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Ba se intrerupe treptat cate putin eu asa am facut la recomandarea mea proprie! Eu
1
07-09-2018, ora 21:57
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Discutați cu medicul care v-a dat tratamentul, pentru că nu aveți voie să-l întrerupeți dintr-o dată, că vă face mai mult rău decât bine.
2
08-09-2018, ora 14:17
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Scade din doza!. Este risc de avc la unele antipsihotice. Olanzapina este un sedativ puternic.
Discuți cu medicul cand ajungi la consult, dar nu cu fața umflată sau vasele sparte.
1
09-09-2018, ora 18:32
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Cum imi pot da seama ca am un avc??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: