Constipație anafranil
Bună seara! Vreau să mă ajutați cu un sfat. Iau anafranil și olanzapina pentru toc! De câteva zile sunt constipat. Vreau să vă întreb dacă constipația este de la pastile sau aș avea vreo altă boală ? Totodată mă întreb dacă eu sunt constipat, pastilele se mai dizolvă în stomac sau le iau degeaba?
Vă rog să mi spuneți dacă aceste întrebări sunt reale sau sunt din cauza anxietății? Mă mai gândesc dacă oare stomacul mai digera alimentele? Dacă trebuie să mă duc la gastroenterologie sau să îmi fac ecografie abdominală?
Vă rog să mi spuneți dacă aceste întrebări sunt reale sau sunt din cauza anxietății? Mă mai gândesc dacă oare stomacul mai digera alimentele? Dacă trebuie să mă duc la gastroenterologie sau să îmi fac ecografie abdominală?
3 comentarii
Buna. Constipatia poate fi din cauza Olanzapinei.
Iau olanzapina de un an. Nu m am constipat pana acum. Aș crede mai degrabă să fie de la anafranil. Există polsibilitatea sa nu dizolve stomacul pastilele sau sunt doar gânduri de ale mele legate de anxietate?
M-am interesat. Si Anafranilul poate constipa foarte tare. Am intrebat pe cineva care face clisma din cauza lui. Iese la 7 zile afara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
- 7Depresie si medicamentele care mi-au fost prescrise de catre medic.
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 10Cum se poate trata dependenta de anxiar?
- 0Efecte antidepresive
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 0Scaun sub forma de bobite
- 6Medicamente care se dau doar seara
- 3Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
- 4Probleme digestive - constipatie cronică
- 1Depresie-viza medicala
- 3Crestere in greutate de la tratament psihiatric
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 11Neurolepticele fura viața oamenilor.
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 1Zoloft solutie cu paracetamol?
- 1Citalopram sau seroxat pentru TOC (tulburarea obsesiv-compulsivă)?
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: Antidepresivele Constipatia Regimul pentru constipatie medicamente antidepresive antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: