Constipație anafranil
Bună seara! Vreau să mă ajutați cu un sfat. Iau anafranil și olanzapina pentru toc! De câteva zile sunt constipat. Vreau să vă întreb dacă constipația este de la pastile sau aș avea vreo altă boală ? Totodată mă întreb dacă eu sunt constipat, pastilele se mai dizolvă în stomac sau le iau degeaba?
Vă rog să mi spuneți dacă aceste întrebări sunt reale sau sunt din cauza anxietății? Mă mai gândesc dacă oare stomacul mai digera alimentele? Dacă trebuie să mă duc la gastroenterologie sau să îmi fac ecografie abdominală?
Vă rog să mi spuneți dacă aceste întrebări sunt reale sau sunt din cauza anxietății? Mă mai gândesc dacă oare stomacul mai digera alimentele? Dacă trebuie să mă duc la gastroenterologie sau să îmi fac ecografie abdominală?
3 comentarii
Buna. Constipatia poate fi din cauza Olanzapinei.
Iau olanzapina de un an. Nu m am constipat pana acum. Aș crede mai degrabă să fie de la anafranil. Există polsibilitatea sa nu dizolve stomacul pastilele sau sunt doar gânduri de ale mele legate de anxietate?
M-am interesat. Si Anafranilul poate constipa foarte tare. Am intrebat pe cineva care face clisma din cauza lui. Iese la 7 zile afara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14coaxil este eficient?
- 56despre depresie... cum ati scapat de ea?
- 3balonari, constipatie si probleme digestive
- 0Amitriptilina -cat de eficienta este in tratarea depresiei?
- 7VALDOXAN - foloseste cineva?
- 86 ani de risperidona, cum sa incep scaderea dozelor 2mg x 2.Multumesc
- 1Xanax - Reactii adverse
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 0In cat timp isi fac efectul pozitiv antidepresivele?
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 3Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
- 3Gura uscata
- 1Depresie-viza medicala
- 0Durere inima De ce
- 1Serodeps - ma doare in partea stanga sub san
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 2Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina
- 15Tulburare bipolara
- 1Aripiprazol in sarcina
Mai multe informații despre: Antidepresivele Constipatia Regimul pentru constipatie medicamente antidepresive antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: