Constipație anafranil

12-04-2024
marius2610
Nu este medic/terapeut
marius2610
Bună seara! Vreau să mă ajutați cu un sfat. Iau anafranil și olanzapina pentru toc! De câteva zile sunt constipat. Vreau să vă întreb dacă constipația este de la pastile sau aș avea vreo altă boală ? Totodată mă întreb dacă eu sunt constipat, pastilele se mai dizolvă în stomac sau le iau degeaba?
Vă rog să mi spuneți dacă aceste întrebări sunt reale sau sunt din cauza anxietății? Mă mai gândesc dacă oare stomacul mai digera alimentele? Dacă trebuie să mă duc la gastroenterologie sau să îmi fac ecografie abdominală?
3 comentarii
0
14-04-2024, ora 16:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Constipatia poate fi din cauza Olanzapinei.
0
14-04-2024, ora 17:29
marius2610
Nu este medic/terapeut
marius2610
Iau olanzapina de un an. Nu m am constipat pana acum. Aș crede mai degrabă să fie de la anafranil. Există polsibilitatea sa nu dizolve stomacul pastilele sau sunt doar gânduri de ale mele legate de anxietate?
0
15-04-2024, ora 11:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
M-am interesat. Si Anafranilul poate constipa foarte tare. Am intrebat pe cineva care face clisma din cauza lui. Iese la 7 zile afara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul