Sertralina-pentru anxietate
Știe cineva cât timp durează ca Sertralina sa combată anxietatea in totalitate? Iau de doua săptămâni și s-a ameliorat minimal. Mulțumesc
2 comentarii
Bună seara.
Sertralina este un antidepresiv care își face efectul în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate fi întârziat. Dacă după o luna de tratament nu observați ameliorări, mergeți la medicul curant. Poate fi nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Sertralina este un antidepresiv care își face efectul în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate fi întârziat. Dacă după o luna de tratament nu observați ameliorări, mergeți la medicul curant. Poate fi nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Va mulțumesc pentru răspuns doamna doctor. As mai avea o întrebare. Eu am făcut o psihoza anul trecut și am luat un an Midora, iar din mai am schimbat pe Abilify și cam de atunci a început anxietatea. Oare e de la Abilify? De asta iau Sertralina și tot nu scap de anxietate când ies din casă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Renuntare xanax
- 3inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
- 7Tulburare de panica
- 9Paroxetin
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 11Despre Midora ( Solian)
- 4Prozac, pilula fericirii?De ce nu si la mine?
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 3Doza maxima lorazepam in tratament cu cinarizina?
- 8Olanzapina si Cymbalta
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 3Efectinul produce insomnie?
- 4Despre paroxetin
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 10TRITTICO pareri
- 3Tratament psihiatric nou
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 4Slăbire după antidepresive
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: