Razbunarea maselei?

18-12-2013
Waterlu
Nu este medic/terapeut
Waterlu
Salutare oameni de omenie

Am fost si eu Luni la dentist sa-mi scot o masea sparta. Normal ca am asteptat doi ani inainte sa o scot si cand am fost la dentist, domnul doctor mi-a scos-o pe bucati cu pantentul si apoi radacina separat cu un carlig. Durere, lacrimi, injuraturi. Stiti povestea.

Si acum locul unde a fost maseaua ma deranjeaza. Dar probabil asta e normal. Dar atunci cand sug zona am un gust dubios in gura (suspectez ca e puroi). Si zona inferioara a gaurii are o culoare verzuie / maronie. E normal? Sunt pe moarte? Cat mai am?

Multumesc.
3 comentarii
0
18-12-2013, ora 07:54
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Mergeti la medicul de familie sa va dea un antibiotic, daca este cazul.
0
18-12-2013, ora 08:50
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
este total contraindicat sa sugeti zona ptr ca nu lasati sa se formeze cheagul si compromiteti vindecarea!!!!!!!!
0
18-12-2013, ora 15:19
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
IN locul maselei a ramas o rana deschisa care trebie lasata sa se vindece.Daca ai dureri il poti suna pe doctorul care tea tratat si sal intrebi ce poti lua, dar cu timpul daca o lasi se va vindeca singura.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •