Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
Buna ziua,
In urma cu o saptamana am fost la stomatolog ca sa-mi extraga premolarul 3.4 in scop ortodontic. Dintele era perfect sanatos. Dupa ce mi-a facut anestezia, a inceput sa lucreze si dupa vreo 45 de minute a reusit sa scoata dintele. Mi-a dat o pastila de codeina cu paracetamol pe care am luat-o seara dupa ce a trecut efectul anestezicului si mi-a prescris ketonal. Toate bune si frumoase, locul se vindeca foarte frumos dar am niste dureri groaznice. Daca iau ketonal imi trece durerea dar dupa vreo 4 ore trece efectul si ma doare din nou. Este normal ca si dupa 7 zile sa ma doara asa? Ieri am fost din nou la ea pentru extractia celuilalt premolar 4.4 si nu am avut nici o problema, in 10 minute am fost gata si nici nu ma doare deloc. Ea a zis sa iau in continuare ketonal. Dupa cat timp trece durerea?
Multumesc frumos.
In urma cu o saptamana am fost la stomatolog ca sa-mi extraga premolarul 3.4 in scop ortodontic. Dintele era perfect sanatos. Dupa ce mi-a facut anestezia, a inceput sa lucreze si dupa vreo 45 de minute a reusit sa scoata dintele. Mi-a dat o pastila de codeina cu paracetamol pe care am luat-o seara dupa ce a trecut efectul anestezicului si mi-a prescris ketonal. Toate bune si frumoase, locul se vindeca foarte frumos dar am niste dureri groaznice. Daca iau ketonal imi trece durerea dar dupa vreo 4 ore trece efectul si ma doare din nou. Este normal ca si dupa 7 zile sa ma doara asa? Ieri am fost din nou la ea pentru extractia celuilalt premolar 4.4 si nu am avut nici o problema, in 10 minute am fost gata si nici nu ma doare deloc. Ea a zis sa iau in continuare ketonal. Dupa cat timp trece durerea?
Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna ziua,
Cel mai probabil in 14 zile de la extractie trece durerea atunci cand exista o vatamare a osului cu inflamarea acestuia.
Cel mai probabil in 14 zile de la extractie trece durerea atunci cand exista o vatamare a osului cu inflamarea acestuia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 3extractie cu umflatura
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 1extractie masea minte
- 0extractie resturi masea
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 0complicatii dupa extractie
- 1gingie umflata dupa extractii
- 2Operație sau extracție
- 2extractie masea
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 3Extractie masea de minte
- 1Durere după extractie masea
- 1Extractie dentara - au inceput durerile si persista mai ales seara
- 3Dureri după extracție molar de minte
- 1Ajutați-mă. Cât ar mai dura durerile astea dupa extractie?
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara durerea dupa extractie premolarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: