Extractia maselelor
Mda, ce sa zic, foarte trist... Am stat ca un nesimtzit pana se pare ca e prea tarziu, am fost ieri si mi-am facut o radiografie generala si se pare ca as avea granulomi(sper ca acesta este pluralul corect) la toate maselele situate in partea de jos, prin urmare ar cam urma extractia lor, probabil pe rand.
Am fobia halatelor albe(aici am scapat, se poarta verde :) ), fobia acelor (foarte accentuata, am facut cred 3-4 injectii din momentul in care am putut sa vad, constientizez ca un corp ascutit urmeaza sa intre in mine), mirosul, chiar si din sala de asteptare ma lasa lat de asemenea. La toate astea se adauga faptul ca in urma cu cativa ani buni am extras o masea, tot din partea de jos, bine chestia se intampla acum vreo 5-6 ani si vreau sa va spun ca a durat cca 1 ora dintre care 20 de min cel putzin dupa ce efectul anesteziei cam expirase. A durut ingrozitor si in acele momente, dar si ziua/zilele urmatoare.
Ma gandesc totusi ca s-a mai schimbat tehnologia si la noi in Romanica, sunt programat joi la ora 17:00.
Astept si eu mici detalii despre durerea in timpul extractiei si dupa.
Am fobia halatelor albe(aici am scapat, se poarta verde :) ), fobia acelor (foarte accentuata, am facut cred 3-4 injectii din momentul in care am putut sa vad, constientizez ca un corp ascutit urmeaza sa intre in mine), mirosul, chiar si din sala de asteptare ma lasa lat de asemenea. La toate astea se adauga faptul ca in urma cu cativa ani buni am extras o masea, tot din partea de jos, bine chestia se intampla acum vreo 5-6 ani si vreau sa va spun ca a durat cca 1 ora dintre care 20 de min cel putzin dupa ce efectul anesteziei cam expirase. A durut ingrozitor si in acele momente, dar si ziua/zilele urmatoare.
Ma gandesc totusi ca s-a mai schimbat tehnologia si la noi in Romanica, sunt programat joi la ora 17:00.
Astept si eu mici detalii despre durerea in timpul extractiei si dupa.
5 comentarii
!!! Extractia maselelor se face numai in cazul in care este sigur ca un tratament de canal adecvat nu ar da rezultate, iar asta se intampla daca granuloamele (acesta este pluralul corect) sunt de dimensiuni foarte mari. Multa bafta !!!
si eu mi-am facut 3 extractii in ultimele 2 saptamani si nu am simtit durere f mare.doar intepatura de ac de la anestezie si o durere mica cand mi-a facut extractia.asa ca totul va fii ok.te vei simti mai bine cand iti vei rez. problemele dentare chiar daca doare putin
bafta
bafta
Buna cAnnaBis.Ma tem ca si eu sufar de aceeasi problema ca si tine.Prima ar fi ca mi-e o frica de tot ce ai mentionat si tu mai sus, a doua problema e aceea ca prima mea vizita la stomatolog s-a sfarsit cu o extractie, dar.ceea ce m-a facut sa prind frica de stomatolog este faptul ca am nimerit la un IMBECIL de medic care m-a tinut vreo 2 ore pe scaun.m-a chinuit intr-un hal...pana am lesinat.de aici mi se trage si oroarea...Si in ziua de azi vizita la stomatolog este o povara greu de suportat.Si nu mai spune ca ai stat ca un nesimtit:daca nu era frica te duceai.te inteleg 100%.Eu de vreo trei saptamani ma duc la dentist(binenteles tot cu frica) dar parca nu mai vreau sa patesc ce-am patit prima data.Ii multumescdoamnei doctor ca ma intelege si de fiecare data cand ma urc pe scun ii spun:MI-E FRICA SA NU LESIN, DACA LESIN SA AVETI GRIJA DE MINE :) Asta e, trebuie sa rezolvi problema.Sanatate multa si bafta.
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti cat ma costa o extractia unei masele impreuna cu injectia.
Multumesc
Va rog sa imi spuneti cat ma costa o extractia unei masele impreuna cu injectia.
Multumesc
???!!! depinde de masea...de cum arata (grad de complicatie).de cabinet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anestezia stomatologica si sarcina
- 2extractie in perioada alaptarii
- 4extractia maselei de minte
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 15abces dupa extractie?
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 3este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 3anestezia dentara in primele saptamani de sarcina
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 5masea cu infectie (puroi) extractie
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 0Extractie masea cu puroi
- 3extractie masea granulom
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 1Exctractie dentara
- 1Anestezie ineficienta
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
Mai multe informații despre: Anestezia dentara Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: