masea cu infectie (puroi) extractie
Buna seara, am o prietena care locuieste in Olanda si are un baietel de aproape 4 ani si ma sunat azi disperata ca i sa umflat baietelului ei masea si ca a fost la doctor acolo in Olanda si i sa facut copiluilui extractie.Acum dupa extractie eu stiu ca normal trebuie sa i se dea antibiotic pt a curata infectia, dar doctorul de acolo ia zis ca se trage singura in citeva zile.Acum cer si eu ajutorul dumneavoastra ca sa i pot transmite si ei sa o linistesc.Acolo nu se pot cumpara antibioticele decit cu reteta de la medic.
Si vreau sa stiu daca este adevarat ca infectia se retrage singura sau chiar are nevoie copilul de antibiotice sa nu cumva sa pateasca ceva mai tarziu.
va multumesc
Si vreau sa stiu daca este adevarat ca infectia se retrage singura sau chiar are nevoie copilul de antibiotice sa nu cumva sa pateasca ceva mai tarziu.
va multumesc
5 comentarii
Majoritatea extractiilor nu necesita administrarea de antibiotice. La dintii de lapte, cu atit mai putin.
buna ziua am si eu o intrebare si am vazut sunt niste oameni priceputi care ne pot ajuta cu cate o idee pe fiecare care avem probleme cu dintii !! De vre'o 2 zile mi s'a umflat obrazul si cred k am un abces cu puroi.iar cat despre dintele care este cu pricina daca apas pe el nu am nimik dar deasupra dintelui adica la gingie este o umflatura si sigur este abces.v'a rog frumos recomandati'mi un tratament s'au ce as putea face in cazul acesta.!v'a multumesc frumos -
Faceti o vizita dentistului dvs pt a se putea stabili un diagnostic si a se face tratamentul.
@amelamel, v-am trimis un mesaj privat.
multumesc am fost m'a curatat am urmat tratament si acum o s'a mi se plombeze dintele ;) si totul e ok oricum multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 5membrana sinusala perforata?
- 4dureri de gingii
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 1probleme cu dinti
- 1Extractie masea monte cu abces
- 1tratament molar nr 6
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 7Infectie masea si alaptarea
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 4exctacie masea
- 1Extracție masea pacient diabetic
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
- 2Senzatie ciudata in nas
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Extractia dentara molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: