Cheag de sange dupa o extractie dentara
Buna ziua!
Am si eu o problema, am fost la dentist si mi s-a efectuat o extractie de masea (ceva cu 37) si dupa extractie mi sa pus un pansamet pe care mi sa spus sa-l tin circa 30 minute, dupa ce am dat jos pansamenu in locul gauri care ar fi trebuit sa ramana, am o chesti gelatinoasa si din care iese sange...
Va rog insistent sa-mi spuna si mie cineva daca este normal sau ce este de facut.
Va multumesc!
Am si eu o problema, am fost la dentist si mi s-a efectuat o extractie de masea (ceva cu 37) si dupa extractie mi sa pus un pansamet pe care mi sa spus sa-l tin circa 30 minute, dupa ce am dat jos pansamenu in locul gauri care ar fi trebuit sa ramana, am o chesti gelatinoasa si din care iese sange...
Va rog insistent sa-mi spuna si mie cineva daca este normal sau ce este de facut.
Va multumesc!
3 comentarii
bineinteles ca asa trebuie sa arate locul dupa extractia maselei, se formeaza un cheag de sange, care trebuie lasat acolo si nu inlaturat.
Merci Frumos pt raspuns.Si cam cat trebuie sa stau cu chiagul asta, care noaptea se face ff mare si trebuie sa il rup, nu de alta dar cred ca am inghitit cam 1litru de sange pana acum :(..si nu sa inventat un medicament care sa faca vindecarea mai repede.
buna ziua! compresele trebuiau tinute 2 ore si nu 30 minute...daca mai curge sange luati legatura cu medicul...nu este in regula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 3am probleme cu dantura...
- 2Mi-am scos o masea.
- 4extractie dentara incompleta
- 1extractie masea minte
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 0extractie masea minte
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 1Dupa extractie
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 5Intrebare extractie
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 10Extractie Masele de minte
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
- 1Dinte molar de minte lasat jumate la extracție
- 1Extracție măsea de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara cheagul de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: