e atac de panica?
Am 15 ani si de la scurta vreme de cand am inceput clasa a 9-a am avut primul atac de panica.Nu mai puteam sa respir, am chemat salvarea m-au tinut 2 zile dupa care mi-au dat drumu.. am plecat mai rau decat am venit si am luat tratamente naturiste pentru tensiune si bataile inimii. Mi s-a pus si un holter in care mi s-a intregistrat tensiunea maxima 19, cu variatii. Am facut 4 ekguri, am facut si raze la plamani si nu a iesit nimic si nici la sange., am fost la mai multi doctori si au zis ca e de la crestere. dar eu nu pot sa cred ca e de la crestere. mereu ma gandesc ca am altceva si ca mor. sau cand ma doare capu cred ca fac atac vascular cerebral, pentru ca recent am aflat ca si bunicu meu a murit din aceeasi cauza. si nici nu il cunosc. si cred ca s-a transmis. Ce imi recomandati? am si majoritatea simptomelor, palpitatii, dureri in capu pieptului, dureri de cap, noduri in gat am avut dar am scapat.. dar orice observ schimbat la mine cred ca e o boala..
Tin sa mentionez si ca am fumat. si in vara am cam exagerat, dar acum am lasat-o cam moale pentru ca daca fumez imi creste pulsul haotic. poate fi vreun semn ca imi creste pulsul cand fumez?
Care sunt riscurile daca mai fumez si imi creste pulsul?
Pot face atac vascular cerebral daca a facut bunicamiu si de la 15 ani am problema asta cu tensiunea 'de la crestere'? si are vreo treaba ca daca ma uit in jos ma ia cu ameteala?:D
Tin sa mentionez si ca am fumat. si in vara am cam exagerat, dar acum am lasat-o cam moale pentru ca daca fumez imi creste pulsul haotic. poate fi vreun semn ca imi creste pulsul cand fumez?
Care sunt riscurile daca mai fumez si imi creste pulsul?
Pot face atac vascular cerebral daca a facut bunicamiu si de la 15 ani am problema asta cu tensiunea 'de la crestere'? si are vreo treaba ca daca ma uit in jos ma ia cu ameteala?:D
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5blocajele sursa si efect-cum sa le definim? CUM SA LE DEPASIM?
- 37anxietatea si atacul de panica
- 3atacul de panica
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 5comenzi (mentale) in timpul jocului la calcular... sa fie constiinta mea?
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 35Atacuri de panica :(
- 3atac de panica!
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 7stari de panica si atacuri de panica puternice
- 2atac de panica sau inima?
- 9Nu stiu ce am
- 5Atacuri de panica cauzate de frica de moarte
- 23Palpitații agitație amețeli
- 3Anxietatea poate da paralizie?
- 7Intepaturi pectoral stâng.
- 18Atacuri de panica de la caldura
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
- 3Disconfort în zona inimi
- 5Pareri despre anxietate
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: