e atac de panica?
Am 15 ani si de la scurta vreme de cand am inceput clasa a 9-a am avut primul atac de panica.Nu mai puteam sa respir, am chemat salvarea m-au tinut 2 zile dupa care mi-au dat drumu.. am plecat mai rau decat am venit si am luat tratamente naturiste pentru tensiune si bataile inimii. Mi s-a pus si un holter in care mi s-a intregistrat tensiunea maxima 19, cu variatii. Am facut 4 ekguri, am facut si raze la plamani si nu a iesit nimic si nici la sange., am fost la mai multi doctori si au zis ca e de la crestere. dar eu nu pot sa cred ca e de la crestere. mereu ma gandesc ca am altceva si ca mor. sau cand ma doare capu cred ca fac atac vascular cerebral, pentru ca recent am aflat ca si bunicu meu a murit din aceeasi cauza. si nici nu il cunosc. si cred ca s-a transmis. Ce imi recomandati? am si majoritatea simptomelor, palpitatii, dureri in capu pieptului, dureri de cap, noduri in gat am avut dar am scapat.. dar orice observ schimbat la mine cred ca e o boala..
Tin sa mentionez si ca am fumat. si in vara am cam exagerat, dar acum am lasat-o cam moale pentru ca daca fumez imi creste pulsul haotic. poate fi vreun semn ca imi creste pulsul cand fumez?
Care sunt riscurile daca mai fumez si imi creste pulsul?
Pot face atac vascular cerebral daca a facut bunicamiu si de la 15 ani am problema asta cu tensiunea 'de la crestere'? si are vreo treaba ca daca ma uit in jos ma ia cu ameteala?:D
Tin sa mentionez si ca am fumat. si in vara am cam exagerat, dar acum am lasat-o cam moale pentru ca daca fumez imi creste pulsul haotic. poate fi vreun semn ca imi creste pulsul cand fumez?
Care sunt riscurile daca mai fumez si imi creste pulsul?
Pot face atac vascular cerebral daca a facut bunicamiu si de la 15 ani am problema asta cu tensiunea 'de la crestere'? si are vreo treaba ca daca ma uit in jos ma ia cu ameteala?:D
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 4tpsv 22... crizele de tahicardie s-au indesit odata cu varsta
- 22schizofren, singuratic, chinuit
- 20depresia si atacurile de panica
- 7Atac de panica - cateva sfaturi
- 6atac de panica sau alta tulburare?
- 3frica si panica
- 1atacul de panica
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 17Depresie sau atac de panica?
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 2Tulburare anxioasa si atacuri de panica
- 5Atacuri de panica cauzate de frica de moarte
- 12Atac de panică? anxietate? sau probleme cardiovasculare?
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 5Pareri despre anxietate
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: