e atac de panica?

02-03-2013
aslpls
Nu este medic/terapeut
aslpls
Am 15 ani si de la scurta vreme de cand am inceput clasa a 9-a am avut primul atac de panica.Nu mai puteam sa respir, am chemat salvarea m-au tinut 2 zile dupa care mi-au dat drumu.. am plecat mai rau decat am venit si am luat tratamente naturiste pentru tensiune si bataile inimii. Mi s-a pus si un holter in care mi s-a intregistrat tensiunea maxima 19, cu variatii. Am facut 4 ekguri, am facut si raze la plamani si nu a iesit nimic si nici la sange., am fost la mai multi doctori si au zis ca e de la crestere. dar eu nu pot sa cred ca e de la crestere. mereu ma gandesc ca am altceva si ca mor. sau cand ma doare capu cred ca fac atac vascular cerebral, pentru ca recent am aflat ca si bunicu meu a murit din aceeasi cauza. si nici nu il cunosc. si cred ca s-a transmis. Ce imi recomandati? am si majoritatea simptomelor, palpitatii, dureri in capu pieptului, dureri de cap, noduri in gat am avut dar am scapat.. dar orice observ schimbat la mine cred ca e o boala..
Tin sa mentionez si ca am fumat. si in vara am cam exagerat, dar acum am lasat-o cam moale pentru ca daca fumez imi creste pulsul haotic. poate fi vreun semn ca imi creste pulsul cand fumez?
Care sunt riscurile daca mai fumez si imi creste pulsul?
Pot face atac vascular cerebral daca a facut bunicamiu si de la 15 ani am problema asta cu tensiunea 'de la crestere'? si are vreo treaba ca daca ma uit in jos ma ia cu ameteala?:D
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: