Am reușit sa scap de atacurile de panica
Am avut în trecut câteva episoade de atacuri de panica urate. Simptomele erau urmatoarele: simțeam pentru început niște palpitații apoi un gol în stomac, nu mai reușeam sa respir, senzație de vomă, la un moment dat chiar am leșinat la volan și am fost preluat de un echipaj al ambulantei. Cel mai cumplit lucru era starea de sufocare.
Cum am rezolvat fără tratament și foarte eficient: 1. Mi-am luat cățel. 2. Exerciții de respirație 4.7.8. Ce înseamnă asta? 4 secunde inspirat, 7 secunde mi-am ținut respirația, 8 secunde am expirat cu limba fixata la baza dinților de sus și printre buze, ca și cum ai sufla în ciorba. Pare o prostie dar va rog sa faceți un experiment: monitorizați-va pulsul și face-ți acest exercițiu. O sa vedeți ca scade pulsul în câteva secunde. Atât este de simplu. Nu trebuie sa aveți un ceas sa numărați secunde. Trebuie doar respectat raportul 4, 7, 8. Rezultatul este rapid și funcționează din prima nu numai în cazul atacurilor de panica ci și în cazul altor situații tensionate. Va urez succes și sanatate
Cum am rezolvat fără tratament și foarte eficient: 1. Mi-am luat cățel. 2. Exerciții de respirație 4.7.8. Ce înseamnă asta? 4 secunde inspirat, 7 secunde mi-am ținut respirația, 8 secunde am expirat cu limba fixata la baza dinților de sus și printre buze, ca și cum ai sufla în ciorba. Pare o prostie dar va rog sa faceți un experiment: monitorizați-va pulsul și face-ți acest exercițiu. O sa vedeți ca scade pulsul în câteva secunde. Atât este de simplu. Nu trebuie sa aveți un ceas sa numărați secunde. Trebuie doar respectat raportul 4, 7, 8. Rezultatul este rapid și funcționează din prima nu numai în cazul atacurilor de panica ci și în cazul altor situații tensionate. Va urez succes și sanatate
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 7mai multe raspunsuri si intrebari..la aceste atacuri..
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 3Stari de panica si anxietate
- 3frica si panica
- 12anxietate si atacuri de panica
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 8atac de panica
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 17Vreau sa ajut ! :)
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 2simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 15Anxietate
- 2Hipertensiune, anxietate, sau ce se intampla ?
- 6Atac de panică
- 4Fobie sociala
- 5Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica
- 5Vitamina D, responsabila de atacurile de panica?
- 6Cum scapi de atacurile de panică și somatizările de anxietate?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: