Am reușit sa scap de atacurile de panica

Am avut în trecut câteva episoade de atacuri de panica urate. Simptomele erau urmatoarele: simțeam pentru început niște palpitații apoi un gol în stomac, nu mai reușeam sa respir, senzație de vomă, la un moment dat chiar am leșinat la volan și am fost preluat de un echipaj al ambulantei. Cel mai cumplit lucru era starea de sufocare.
Cum am rezolvat fără tratament și foarte eficient: 1. Mi-am luat cățel. 2. Exerciții de respirație 4.7.8. Ce înseamnă asta? 4 secunde inspirat, 7 secunde mi-am ținut respirația, 8 secunde am expirat cu limba fixata la baza dinților de sus și printre buze, ca și cum ai sufla în ciorba. Pare o prostie dar va rog sa faceți un experiment: monitorizați-va pulsul și face-ți acest exercițiu. O sa vedeți ca scade pulsul în câteva secunde. Atât este de simplu. Nu trebuie sa aveți un ceas sa numărați secunde. Trebuie doar respectat raportul 4, 7, 8. Rezultatul este rapid și funcționează din prima nu numai în cazul atacurilor de panica ci și în cazul altor situații tensionate. Va urez succes și sanatate
Cum am rezolvat fără tratament și foarte eficient: 1. Mi-am luat cățel. 2. Exerciții de respirație 4.7.8. Ce înseamnă asta? 4 secunde inspirat, 7 secunde mi-am ținut respirația, 8 secunde am expirat cu limba fixata la baza dinților de sus și printre buze, ca și cum ai sufla în ciorba. Pare o prostie dar va rog sa faceți un experiment: monitorizați-va pulsul și face-ți acest exercițiu. O sa vedeți ca scade pulsul în câteva secunde. Atât este de simplu. Nu trebuie sa aveți un ceas sa numărați secunde. Trebuie doar respectat raportul 4, 7, 8. Rezultatul este rapid și funcționează din prima nu numai în cazul atacurilor de panica ci și în cazul altor situații tensionate. Va urez succes și sanatate
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 3am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce...
- 12Atac de panica si anxietate.
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 4Stari de panica insotite de cresterea tensiunii arteriale
- 3care sunt simptome si riscuri - trauma sonora
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 28Atacul de panica!
- 9atacuri de panica si sarcina
- 8Atacuri de panica sau probleme de sanatate?
- 7presiune inima
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 2simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
- 3Anxietate, atacuri de panica, stres post-traumatic
- 6Atac de panică
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: