Am reușit sa scap de atacurile de panica
Am avut în trecut câteva episoade de atacuri de panica urate. Simptomele erau urmatoarele: simțeam pentru început niște palpitații apoi un gol în stomac, nu mai reușeam sa respir, senzație de vomă, la un moment dat chiar am leșinat la volan și am fost preluat de un echipaj al ambulantei. Cel mai cumplit lucru era starea de sufocare.
Cum am rezolvat fără tratament și foarte eficient: 1. Mi-am luat cățel. 2. Exerciții de respirație 4.7.8. Ce înseamnă asta? 4 secunde inspirat, 7 secunde mi-am ținut respirația, 8 secunde am expirat cu limba fixata la baza dinților de sus și printre buze, ca și cum ai sufla în ciorba. Pare o prostie dar va rog sa faceți un experiment: monitorizați-va pulsul și face-ți acest exercițiu. O sa vedeți ca scade pulsul în câteva secunde. Atât este de simplu. Nu trebuie sa aveți un ceas sa numărați secunde. Trebuie doar respectat raportul 4, 7, 8. Rezultatul este rapid și funcționează din prima nu numai în cazul atacurilor de panica ci și în cazul altor situații tensionate. Va urez succes și sanatate
Cum am rezolvat fără tratament și foarte eficient: 1. Mi-am luat cățel. 2. Exerciții de respirație 4.7.8. Ce înseamnă asta? 4 secunde inspirat, 7 secunde mi-am ținut respirația, 8 secunde am expirat cu limba fixata la baza dinților de sus și printre buze, ca și cum ai sufla în ciorba. Pare o prostie dar va rog sa faceți un experiment: monitorizați-va pulsul și face-ți acest exercițiu. O sa vedeți ca scade pulsul în câteva secunde. Atât este de simplu. Nu trebuie sa aveți un ceas sa numărați secunde. Trebuie doar respectat raportul 4, 7, 8. Rezultatul este rapid și funcționează din prima nu numai în cazul atacurilor de panica ci și în cazul altor situații tensionate. Va urez succes și sanatate
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum sa scapi de atacurile de panica?
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 10Problema psihica?
- 4Atac de panica|Tratament
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 6pentru persoanele cu atacuri de panica sub tratament medicamentos
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 4Probleme cu respiratie
- 1Problema neurologica ?
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 3Atacuri de panica si depresie
- 6Anxietate
- 4Stare de rau cu ameteli atacuri de panica si tensiune
- 10Am stări foarte rele
- 5Ameteli si atacuri de panica
- 8Anxietate sociala/atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: