Dureri in piept
Buna ziua,
Am si eu o problema care ma cam streseaza. Aseara am mancat niste bacon prajit si cand am inghitit am simtit ca mi-a ramas blocata undeva la nivelul pieptului. Si momentul inghitirii a fost destul de dificil pentru ca nu mestecasem prea bine. Am baut multa apa, am si vomitat, am si mancat altceva cu speranta ca va aluneca cu totul, dar nimic nu a mers. De atunci am ramas cu senzatia ca se afla ceva in piept si ma doare, uneori ma mai dor si coastele si ma cam inteapa inima si am o usoara senzatie ca ma sufoc. Toate se intampla de cand am inghitit chestia aia. Momentan sunt in Spania si nu pot ajunge la un doctor. Daca aveti vreo idee care este problema si cum scap de ea, va rog sa-mi dati un sfat. Imi cer scuze pentru limbajul meu nu prea stiintific, dar sper ca se intelege ce am vrut sa spun.
Multumesc anticipat.
Am si eu o problema care ma cam streseaza. Aseara am mancat niste bacon prajit si cand am inghitit am simtit ca mi-a ramas blocata undeva la nivelul pieptului. Si momentul inghitirii a fost destul de dificil pentru ca nu mestecasem prea bine. Am baut multa apa, am si vomitat, am si mancat altceva cu speranta ca va aluneca cu totul, dar nimic nu a mers. De atunci am ramas cu senzatia ca se afla ceva in piept si ma doare, uneori ma mai dor si coastele si ma cam inteapa inima si am o usoara senzatie ca ma sufoc. Toate se intampla de cand am inghitit chestia aia. Momentan sunt in Spania si nu pot ajunge la un doctor. Daca aveti vreo idee care este problema si cum scap de ea, va rog sa-mi dati un sfat. Imi cer scuze pentru limbajul meu nu prea stiintific, dar sper ca se intelege ce am vrut sa spun.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
Ati facut o usoara anxietate.
Luati un Emocalm sau echivalentul dintr-un magazin naturist din Spania.
Pur si simplu intrati intr-un magazin naturist si cereti ceva pentru anxietate.
Luati un Emocalm sau echivalentul dintr-un magazin naturist din Spania.
Pur si simplu intrati intr-un magazin naturist si cereti ceva pentru anxietate.
fa o mamaliguta nu prea tare si mananca incet...
vei scapa de acea"mancare"pe care doar crezi c-o mai ai.
sanatate
vei scapa de acea"mancare"pe care doar crezi c-o mai ai.
sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Senzatie de presiune pe piept
- 1usturime in capul pieptului, crampe si greturi
- 0Dureri piept
- 9Durere in piept / lipsa aer / stare generală proasta
- 1Dureri piept spre inima
- 2Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 10Ma doare pieptul in centru
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 2Dureri de inima
- 7Dureri in piept!
- 0Durere in zona pieptului.
- 1Durere constanta piept partea stanga si ameteli.
- 1Simptome de BRGE, dar endoscopie perfectă
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 4Durere stern/esofag?
- 7Simt ceva ciudat în mijlocul pieptului sau stern
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 2"Dureri" in zona inimii si lipsa de aer
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: