Simptome de BRGE, dar endoscopie perfectă
Bună ziua!
In urma cu două luni am început să am probleme seara, o durere in piept care credeam ca este o reactie alergica, avand IgE aproximativ 1000. Cu trecerea timpulii, problemele s-au agravat, iar acum scuip un litru pe zi si am durere toracica indiferent de regimul adoptat. La prima vedere, doctorul mi-a pis diagnostic de hernie hiatala si BRGE, dar dupa ce am facut o endoscopie mi-a spus ca nu am absolut nimic. Nu stiu ce sa mai fac...
In urma cu două luni am început să am probleme seara, o durere in piept care credeam ca este o reactie alergica, avand IgE aproximativ 1000. Cu trecerea timpulii, problemele s-au agravat, iar acum scuip un litru pe zi si am durere toracica indiferent de regimul adoptat. La prima vedere, doctorul mi-a pis diagnostic de hernie hiatala si BRGE, dar dupa ce am facut o endoscopie mi-a spus ca nu am absolut nimic. Nu stiu ce sa mai fac...
1 comentarii
cazul tipic de om bolnav-analize perfecte
endoscopia VEDE nu SIMTE. Daca nu au fost vazute urma ale arsurii pe esofag au zis ca nu ai reflux. Eu zic ca refluxul exista doar ca nu a ajuns sa arda esofagul atit de tare incit sa fie vizibil endoscopic, poti incerca cu dicarbocalm...metoclopramid, daca nu ai incercat. lasa fumatul daca fumezi si linistestete daca esti stresat
endoscopia VEDE nu SIMTE. Daca nu au fost vazute urma ale arsurii pe esofag au zis ca nu ai reflux. Eu zic ca refluxul exista doar ca nu a ajuns sa arda esofagul atit de tare incit sa fie vizibil endoscopic, poti incerca cu dicarbocalm...metoclopramid, daca nu ai incercat. lasa fumatul daca fumezi si linistestete daca esti stresat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0reflux gastro-esofagian (cred)
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 1posibil reflux
- 2Satri de voma
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 8Nu pot sa inghit
- 1Bola de stomac
- 2Dureri în capul pieptului
- 1Flegma în piept
- 0Durere in zona pieptului.
- 2Pulsatii burta zilnice
- 3Arsura pe limba si cerul gurii.
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 4Buna ziua! Am 18 ani - diagnostice cardiolog
- 0Esofagita? ulcer - reflux zilnic, dureri mari si mi se inflameaza esofagul urat de tot
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 0Slabesc si nu ma mai ingras. esomeprazol
- 0Probleme esofag reflux
- 3Esofagita- intepaturi piept endoscopie
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: