Durere în piept, în partea dreaptă
Bună ziua,
Am 27 de ani și de aproximativ 6 luni mă confrunt cu o durere supărătoare în partea dreaptă a pieptului. Ca și nivel de durere nu este unul mare, însă este deranjantă dacă nu îmi schimb poziția. Durerea apare atunci când îmi încordez pieptul (se simte un mic pocnet spre stern), când mă întind spre partea stângă sau când dorm pe partea dreaptă - în ultimile seri am început să mă trezesc spre dimineață din cauza durerii respective.
Stilul de viață este unul sedentar, cu lucru de acasă. Nu am avut accidente. Mesele nu sunt regulate (în medie 2 pe zi, uneori resimt o ușoară arsură sub coaste).
Știu că o cauză precisă nu poate fi determinată fără consult medical, însă m-ar ajuta să cunosc care ar putea fi cauzele posibile și de unde aș putea începe investigațiile.
Vă mulțumesc!
Am 27 de ani și de aproximativ 6 luni mă confrunt cu o durere supărătoare în partea dreaptă a pieptului. Ca și nivel de durere nu este unul mare, însă este deranjantă dacă nu îmi schimb poziția. Durerea apare atunci când îmi încordez pieptul (se simte un mic pocnet spre stern), când mă întind spre partea stângă sau când dorm pe partea dreaptă - în ultimile seri am început să mă trezesc spre dimineață din cauza durerii respective.
Stilul de viață este unul sedentar, cu lucru de acasă. Nu am avut accidente. Mesele nu sunt regulate (în medie 2 pe zi, uneori resimt o ușoară arsură sub coaste).
Știu că o cauză precisă nu poate fi determinată fără consult medical, însă m-ar ajuta să cunosc care ar putea fi cauzele posibile și de unde aș putea începe investigațiile.
Vă mulțumesc!
2 comentarii
La 27 de ani probabil ai o greutate mare si din cauza sedentarismului si mese neregulate. Nu ai nimic decit o durere intercostala din cauza pozitiei in care lucrezi, aplecat spre dreapta si atunci cind te indrepti spre stinga e normal sa te doare.Schimba pozitia spre stinga dar sa nu crezi ca durerea e de la inima, o situatie buna ar fi sa faci sport zilnic, un antrenament al muschilor care nu sunt antrenati si dor la anumit efort.
La consultul medical totul va fi bine.
La consultul medical totul va fi bine.
O nevralgie intercostala cel mai probabil, incearca cu niste Aulin 1/zi -7 zile si cel mai bine ar fi sa faci o radiografie pulmonara si o ecografie abdominala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce am: simt ca ma sufoc
- 8dureri in piept
- 48dureri de piept
- 3durere in piept la 21 de ani
- 9durere in piept si nod in gat
- 0Senzatie de corp strain in piept la nivelul esofagului
- 3durere in piept dupa efort la copii
- 10Dureri la plamani sau dureri de spate?
- 1uneori am dureri in piept
- 0Durere in piept
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 0Durere in piept, stern
- 2Dureri in capul pieptului
- 3Probleme cu inima
- 1Inima sau altceva?
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 0Bicuspida aortica
- 6Intepaturi in piept și durere in spate
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: