Durere in piept

De câteva luni ma doare in piept, zona inimii.Durerea este ca o înțepătura, rareori arsura sau apăsare.De fiecare data când ma doare in piept, ma doare și in spate, in aceeași zona, iradiind spre coaste, de multe durerea venind din spate câtre coastele din fața.Mi s a întâmplat de câteva ori același lucru și in partea dreapta a pieptului, dar mai des in cea stânga.Am făcut nenumărate EKG uri, chiar și in timp ce simteam durerea, și totul a ieșit Ok.Am făcut și ecografii de cord unde la fel totul ok.Am făcut și o spirometrie iar plămânii sunt Ok, analizele de sânge la fel.De ce natura poate fi durerea, ce investigații ar trebui sa fac?Am scolioza și o poziție incorecta a coloanei, in caz ca este relevant.
3 comentarii

Daca toate investigatiile pe care le-ati enumerat sunt bune, poate sa fie o nevralgie intercostala. Cauza poate sa fie coloana vertebrala. Va recomand sa apelati la un centru medical specializat in astfel de tratamente. Noi tratam foarte mult aceste situatii cu rezultate foarte bune. Deci nu va speriati, se poate trata.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Buna, seara!
Pentru situatia expusa mai sus, va recomand terapia Bowen, este o tehnica extrem de eficienta care va poate ajuta foarte mult,
------------*
(*modificat de admin)
Pentru situatia expusa mai sus, va recomand terapia Bowen, este o tehnica extrem de eficienta care va poate ajuta foarte mult,
------------*
(*modificat de admin)

Se poate trata cu succes de catre un centru medical cu experienta in domeniu.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Disconfort si mici dureri in piept. Ajutor!
- 5amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 3URGENT... am o durere in piept (zona inimii) de anul trecut
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 3Durere spate si piept
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 0Reflux esofagian
- 13durere musculara ?
- 1Durete în piept (greutate, apãsare), palpitatii
- 0Dureri atipice in piept
- 3Durere in piept.
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 0Durere in piept
- 0Reflux gastric
- 1Disconfort Piept / Spate.
- 5Direri in piept ciudate
- 2Durere in zona pieptului.
- 1Durere stern piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: