Ma simt foarte rau
Buna ziua am 16 ani am 94kg si 1.74 si as vrea sa va zic ca de o luna si 2 sapt a inceput sa ma doara in piept cand respiram si nu imi simtram puterea in maini si picioare dupa problema sa agravat am imi bate inima cate odata rpd fara sa fac efort si simt ca mor cateodata imi curge si sangedin mas si nu pot deloc sa stau sau sa dorm cand e caldura in casa ma i-a capu cand e caldura in casa si respir greu am nasu infundat si simt gust de sange in gura in spatele capului am un vede de os nu stiu daca toti il au dar m-am scarpinat acl si a inceput sa ma doara tot capu si sa am ameteli si simt capu foarte greu ce pot avea am avut hepatita A acum 6 ani si acm o sapt mi-au zis ca am putina infectie la nas dintre care mi-a dat amoxacilina 3 pe zi timp de o sapt. ce pot face ma simt putin cam ingrijorat !! Stiti cumva ce pot avea ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1usturime in capul pieptului, crampe si greturi
- 4Dureri piept
- 2Înțepături în piept dreapta
- 1Dureri in zona pieptului si coastelor.
- 3Durere in piept.
- 6Dureri in piept
- 3Durere in piept
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 1Dureri piept spre inima
- 1Durere in piept
- 2Dureri in capul pieptului
- 1Durere ușoară în piept stanga
- 1Oare e semn de boală? disconfort în piept, ca o ghiară, un nod în gât
- 3Durere in piept
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 7Simt ceva ciudat în mijlocul pieptului sau stern
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 1Intepaturi piept stern
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: