ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Ma simt foarte rau

16-12-2018
Cristi.calin7
Nu este medic/terapeut
Cristi.calin7
Buna ziua am 16 ani am 94kg si 1.74 si as vrea sa va zic ca de o luna si 2 sapt a inceput sa ma doara in piept cand respiram si nu imi simtram puterea in maini si picioare dupa problema sa agravat am imi bate inima cate odata rpd fara sa fac efort si simt ca mor cateodata imi curge si sangedin mas si nu pot deloc sa stau sau sa dorm cand e caldura in casa ma i-a capu cand e caldura in casa si respir greu am nasu infundat si simt gust de sange in gura in spatele capului am un vede de os nu stiu daca toti il au dar m-am scarpinat acl si a inceput sa ma doara tot capu si sa am ameteli si simt capu foarte greu ce pot avea am avut hepatita A acum 6 ani si acm o sapt mi-au zis ca am putina infectie la nas dintre care mi-a dat amoxacilina 3 pe zi timp de o sapt. ce pot face ma simt putin cam ingrijorat !! Stiti cumva ce pot avea ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •