Durere in piept cand ridic greutatea
De aproximativ o saptamana am în partea dreaptă o durere mai exact in piept dar asta doar atunci cand imi iau copilul in brate (are in jur de 12 kg). Durere a se resimte ca un junghi si persista cam 20 min.Nu stiu ce ar putea fi.Ar mai o chestie, eu dorm si intr.o postură mai aiurea si deasemenea si cand merg nu am o postură tocmai ok.Pana ajung la medic poate gasesc si aici un raspuns.Multumesc.
6 comentarii
Nu e nimic grav. Sunt junghiuri intercostale ce tin de peretele toracic - un muschi intercostal contractat sau o usoara afectare a articulatiei dintre coasta si stern (depinde unde resimtiti durerea).
In orice caz nu e o problema a inimii sau plamanilor.
Insa faptul ca aveti probleme ale posturii nu e ok. Ar trebui sa consultati un kinetoterapeut care sa va recomande exercitii si sfaturi pentru corectia posturii. In timp acestea se tot agraveaza daca nu faceti nimic.
In orice caz nu e o problema a inimii sau plamanilor.
Insa faptul ca aveti probleme ale posturii nu e ok. Ar trebui sa consultati un kinetoterapeut care sa va recomande exercitii si sfaturi pentru corectia posturii. In timp acestea se tot agraveaza daca nu faceti nimic.
Ce varsta aveti ? Ce greutate aveti ? Va stiti cu probleme de coloana ? Va stiti cu alte boli ? Problema poate sa fie simpla dar si complicata. Nu va puteti juca cu tot felul de solutii propuse fara sa faceti niste investigatii. Va rog mergeti la medicul de familie si cereti o trimitere in acest sens.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
24 de ani 90 kg Am avut hipertensiune in sarcina. Probleme cu rinichi am avut nisip dar asta acum 6 ani si ovare polichistice plus 3inele tasate la coloana cu asta am fost diagnosticata la vârsta de 10 ani
Trebuie sa faceti o evaluare intr-un centru medical specializat in probleme de coloana si sa va tratati coloana.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in piept si in partea dreapta sub coaste
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 5Expectorez sputa +dureri in piept
- 1Fumat, durere piept
- 4dureri in piept
- 2dureri in piept
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 3am o durere in piept, pe trahee, apoi simt ca ma ineaca si trebuie sa tusesc
- 1Dureri in piept la efort
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 2Dureri în capul pieptului
- 3Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 1Dureri in piept
- 2Dureri in capul pieptului
- 1Durere ușoară în piept stanga
- 1Durere in capul pieptului și palpitatii
- 4Durere stern/esofag?
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
- 1Dureri inimă și mâna
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: