Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
Acum două zile eram la sala și executam un exercițiu pentru triceps cu gantera stand pe banca drept flexăm din cot manile ținând gantera in spate cum ar veni.
După ce am terminat aproximativ a 2-a serie (menționez că eram încălzit) m am ridicat și la cam 5/10 secunde am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul m am panicat puțin dar mi am continuat antrenamentul.
Astăzi la fel de data aceasta după cateva serii de flotăr, i dar nu așa puternică mai slăbuț un pic (nedureroasă) a fost că o bătaie mai puternică dar nu am mai simțit și căldură.Am mai simțit o astfel de bătaie și când stăteam în pat dar foarte slab.
Puteți știi ce ar putea fi ??
Vreau sa menționez că am 19 ani 1.83/75kg fac sala de mai mult de un an cred...în aprilie am avut niste probleme cu anxietatea+atacuri de panica am făcut 3 ekg-uri atunci ce au ieșit bune+ analize care au ieșit la fel bune...Ce sunt aceste simptome ?
După ce am terminat aproximativ a 2-a serie (menționez că eram încălzit) m am ridicat și la cam 5/10 secunde am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul m am panicat puțin dar mi am continuat antrenamentul.
Astăzi la fel de data aceasta după cateva serii de flotăr, i dar nu așa puternică mai slăbuț un pic (nedureroasă) a fost că o bătaie mai puternică dar nu am mai simțit și căldură.Am mai simțit o astfel de bătaie și când stăteam în pat dar foarte slab.
Puteți știi ce ar putea fi ??
Vreau sa menționez că am 19 ani 1.83/75kg fac sala de mai mult de un an cred...în aprilie am avut niste probleme cu anxietatea+atacuri de panica am făcut 3 ekg-uri atunci ce au ieșit bune+ analize care au ieșit la fel bune...Ce sunt aceste simptome ?
1 comentarii
Pot fi somatizari de anxietate. Mergeti la un psiholog clinician cu experienta sa va puna un diagnostic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48dureri de piept
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 3dureri in piept
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 4Dureri piept
- 2Dureri in zona inimi
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 0Înțepături în zona pieptului
- 2Dureri in capul pieptului
- 7Dureri in piept!
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 2Înțepături in partea stânga
- 2"Dureri" in zona inimii si lipsa de aer
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
- 0Durere in piept prolals de valva mitrala
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept intepaturi in piept intepatura in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: