Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap

18-12-2021
Cătălina 123
Nu este medic/terapeut
Cătălina 123
Bună seara, sufăr de tulb depresiv anxioasă recurenta iau paxetin magneb6 și bromazepam de ceva timp.De doua luni sunt in Danemarca, cu soțul meu, copilul a rămas în România, iar de când sunt aici am întâmpinat tot felul de probleme l care sa acumulat și dorul de copil in fine.ideea este că simt o durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, o greutate in piept și o durere de cap la nivelul tâmplelor și nu știu care e cauza sa fie ceva la inima?plus că aici este o climă destul de ciudata
1 comentarii
0
19-12-2021, ora 21:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara. Mergeti sa faceti un consult la cardiolog si o electrocardiograma dar mai mult ca sigur sunt somatizari de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •