Dureri continue la masea
Buna seara, astazi fiind Joi, de marti a inceput sa ma doara groaznic maseaua din partea stanga de jos care este foarte cariata, este sparta iar in interior mi-a iesit un fel de 'carne', ei bine am inceput sa iau ibuprofen precum calmant, ma calma 3-4 ore apoi iar incepea durerea.
A doua zi am mers la medic, mi-a recomandat amoxacilina de 500 mg, 3/1 la 6 ore.Maseaua mi s-a umflat foarte tare pana in ochiul stang, dupa o zi de tratament, miercuri adica ieri mi s-a desumflat putin iar azi fiind joi mai e umflata dar nu asa tare, si simt acolo o umflatura daca apas e moale dar e de-alungul gingiei, ideea e ca durerea nu ma lasa ma doare groaznic nici nu stiu ce sa fac. Mentionez ca tratamentul il continui dar durerea nu dispare si ma doare foarte rau si umflatura e tot acolo, Ce as putea face ?
A doua zi am mers la medic, mi-a recomandat amoxacilina de 500 mg, 3/1 la 6 ore.Maseaua mi s-a umflat foarte tare pana in ochiul stang, dupa o zi de tratament, miercuri adica ieri mi s-a desumflat putin iar azi fiind joi mai e umflata dar nu asa tare, si simt acolo o umflatura daca apas e moale dar e de-alungul gingiei, ideea e ca durerea nu ma lasa ma doare groaznic nici nu stiu ce sa fac. Mentionez ca tratamentul il continui dar durerea nu dispare si ma doare foarte rau si umflatura e tot acolo, Ce as putea face ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 6durere infernala de masea
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 4probleme stomatolog
- 7Masea rupta, durere
- 4durere masea, plomba... masea sensibila?
- 1Carie incisiv
- 1Dinte cariat
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 5Scuipat cu sange !
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 1Problema masea cariata
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere de masea cariata
- 1Carie Mit
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Molar inflamat
- 1Posibila infectie la o masea ?
- 3Nerv dentar
Mai multe informații despre: Cariile dentare durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: