Partea stanga umflata.
Buna ziua.Nici nu stiu cum sa incep..Acum cativa ani am avut o masea cariata tare..deja mi se umflase partea stanga. (maseaua de jos)...am fost la medic sa o scot..iar acesta mi-a dat niste antibiotice sa mi se desumfle ca sa o poata scoata...Am fost la data indicata de el..dar umflatura nu trecuse...si totusi mi-a extras maseaua...Problema e ca si acum dupa CATIVA ANI de atunci...partea stanga este umflata...Am fost sa imi mai extrag sau sa imi plombez masele..dar cam toti medicii refuza..si imi dau antibiotice pt a se desumfla..ceea ce nu se intampla...Poate sa fie asa si de la faptul ca inca am vro doua masele cariate?Dar nu vor sa mi le scoata..Este normal ca dupa cativa ani sa am inca maseaua umflata?Eu zic ca e de la masea...Dureri de dinti nu am de cativa ani...Estetic este deranjant..si as vrea sa scap si de maselele cariate.Multumesc in avans pentru raspunsuri.
1 comentarii
trebuie sa mergi la un stomatolog care are aparatura noua si care iti verifica tot ce ai in gura pe calculator si nu pe film cum se facea mai demult, sau la spital de maxilo facial.
sora mea a avut infectie la toate radacinile din partea dreapta si medicul ia extras toate maselele de pe partea dreapta asta din cauza unei stomatoloage din romania care nu ia lucrat bine dintii si ia dat doar antibiotice.
sora mea a avut infectie la toate radacinile din partea dreapta si medicul ia extras toate maselele de pe partea dreapta asta din cauza unei stomatoloage din romania care nu ia lucrat bine dintii si ia dat doar antibiotice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 4cu ce trece stomatita?
- 4Stomatita poate sa apara si de la un focar in gat?
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 4masele foarte cariate, una rupta si la alta i-a picat plomba
- 6Buze umflate si exfoliere - copil de 5 ani
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 2multe carii
- 9poate fi cancer?
- 6Vitamina B12 in stomatita aftoasa, copil de un an si patru luni
- 0Puroi in gingii
- 3puroi la masea
- 1masea umflata, ce sa fac?
- 3Amigdalita cu stomatita?
- 7Infectie masea si alaptarea
- 2Carie care mi a spart dintele !!! Ajutor !!!
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Întrebare generala carie mică
Mai multe informații despre: Cariile dentare stomatita aftoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: